Video

TAKTELT - NORSE CAMP® Strynefjellet XL - Fri frakt i hele november!

Til salgs
26 900 kr
Strynefjellet XL er et solid, lavtbyggende telt, som er veldig enkelt både å slå opp og pakke ned. Teltet foldes enkelt ut, og den fastmonterte teleskopstigen sørger for stabil og god støtte mot underlaget. Når stigen er på plass og teltet i vater tilpasser man teleskopstengene på hver side, som bidrar til ekstra solid støtte. Til slutt gjenstår kun å spenne opp stengene i inngangspartiet før teltet er klart til bruk. Det hele er gjort på noen få minutter, og nedpakking er akkurat like enkelt som å slå teltet opp.

Dette er et flott familietelt med et soveareal på 240 x 200 cm. Det har veldig godt utsyn i alle retninger, som bidrar til veldig gode luftemuligheter, mens myggnetting sørger for at innsekter holdes effektivt unna.
Det overbygde inngangspartiet er praktisk ved nedbør, og er med på å hindre at fukt kommer inn i teltet. Materialbruk og konstruksjon av teltet meget solid. Rammen er av aluminium, mens selve teltet er av ripstop Oxford kvalitet med en vannsøyle på 3000 mm. Madrass er en 4,5 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekk hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Se også “spesifikasjoner” for mer detaljer.

Soveareal: 240 x 200 cm
Mål sammenslått: 222 x 135 x 25 cm
Vekt: 65 kg
Madrass: 4,5 cm skum
Teltduk: Ripstop Oxford. 2-3000 mm vannsøyle
Skall/Ramme: Aluminium
Maks brukervekt:300 kg
Tilstand Ny

Holtevegen 12, 2613 Lillehammer

Annonseinformasjon

FINN-kode 238170619
Sist endret 8. nov. 2022 10:26

Rapporter annonse