Ny Bikefinder BFG1S GPS Sykkelsporing

Til salgs
750 kr
Fra et vareparti så har jeg en del Bikefinder BFG1S GPS Sykkelsporing som selges. For å virke så må du kjøpe abonnement på nettet, du kan da velge å inkludere forsikring. Uten månedtlige abonnementet på min 29kr(binding 2år), vil ikke du kunne spore enheten. Selve enheten koster som oftest 1299 kr, så når får du mye rabatt. Forsikring kan du kjøpe her: https://bikefinder.com/

Hentes i Strandvegen 3c, 2005 Rælingen etter avtale eller sendes i posten for 150 kr i porto.


Moderne sporing og forsikring for sykler, basert på GPS/GSM og Bluetooth. Monteres i styret, nærmest umulig å fjerne for tyver. Abonnement inkluderer fullverdiforsikring. Vekt 47 gram.

Høydepunkter:
- Fullverdig tyveriforsikring, uansett pris på sykkel
- Ingen avskrivning på sykkelens verdi
- Gratis egenandel
- Dekning i hele verden
- Mulighet for å spore sykkelen


FORSIKRINGEN

Med Bikefinder montert i sykkelen får du full forsikring uten egenandel, gjennom abonnementet du selv bestiller. Uavhengig av sykkelens pris og uten avskriving av sykkelens verdi på tyveritidspunktet. I 2019 ble hele 9 av 10 stjålne sykler med BikeFinder returnert til eieren.

Det kreves naturlig nok kjøpsdokumentasjon eller verdivurdering fra sykkelbutikk/verksted, dersom kvittering ikke er tilgjengelig.

Det er tre abonnementer å velge mellom, for sykler med verdi opp til 30.000 kroner, verdi opp til 62.500 kroner, eller verdi over 62.500 kroner. Abonnementet bestiller du selv, på Bikefinder.no.

Vilkår for forsikringen er:
- Sykkelen må være låst
- Installert produkt
- Over 20 % batterikapasitet til enhver tid
- Registrert sykkelinformasjon i BikeFinder-appen
- Betalt BikeFinder-abonnement, som kjøpes separat på www.bikefinder.no


BIKEFINDER-ENHETEN

BikeFinder fullintegreres i styret ved montering, ved at den ekspanderer når den er montert. Det gjør det umulig å fjerne den uten spesialverktøy. Dersom man prøver å stjele sykkelen eller fjerne BikeFinder fra sykkelen, vil push-varsel sendes til eierens mobiltelefon. Man kan spore stjålet sykkel via GPS/GSM og Bluetooth i BikeFinder-appen, med en nøyaktighet på omtrent to meters avstand.

BikeFinder kan monteres i styret på el-, hybrid-, landeveis-, terreng- og barnesykler. Så lenge styret er mellom 15 og 27 mm i diameter får BikeFinder plass. Takket være at BikeFinder er robust og vanntett, så kan man også spore sykkelen under krevende forhold.

I appen kan brukeren aktivisere bevegelsessensor og velge mellom fire forskjellige varslingsmodi. Produktet sender kun informasjon når sykkelen er i bevegelse, og modiene bestemmer hvilken informasjon man får og hvor ofte.

Batteriet har en levetid på opp til 8 uker i standbymodus, og lades enkelt via USB-C direkte i sykkelen, med medfølgende powerbank. Det er med andre ord ikke nødvendig å demontere produktet for lading. Det er selvfølgelig også mulig å lade BikeFinder med batteribanken under transport.

Produktet leveres med et integrert SIM-kort, som gir en fast abonnementspris per måned, inkludert SMS og data. Registrering skjer på nett etter at man har kjøpt enheten, og sykkelen er da fullverdiforsikret.

Eget spesialverktøy for montering og demontering medfølger.

Spesifikasjoner:
- Abonnement: Ikke inkludert. Bestilles på Bikefinder.no
- Vanntett: Ja
- Batterilevetid: Inntil 8 uker
- SIM-kort-løsning: SIM-kort er installert i produktet, men BikeFinder-abonnementet må aktiveres og betales av brukeren selv
- Nøyaktighet ved sporing: Inntil 2 meter
- Bevegelsessensor: Ja
- Dimensjoner: 193,5 mm x 15 mm
- Passer til: 15–27 mm innvendig styrediameter
- Lading: Via USB-C, powerbank og ladekabel medfølger
- Powerbank: 5000 mAh
- Vekt: 47 gram
Tilstand Ny

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier.
Varen kan hentes etter avtale.

Strandveien 3C, 2005 Rælingen

Annonseinformasjon

FINN-kode 236797637
Sist endret 27. okt. 2021 19:37

Rapporter annonse