Video

Lenovo ThinkPad T460s Ultrabook i7 / 512GB SSD (m/Garanti)

Til salgs
6 400 kr
T460s er prisbelønt på mange områder, både på maskinvare og programvare.
Verdens beste trackpoint og et ergonomisk tastatur på toppen av det hele er noen av grunnene til at den er enormt populær.
Denne laptopen er utrolig brukervennlig, lynrask og gir deg mange muligheter for en bedre arbeidshverdag. T460s har mange tilkoblingsmuligheter, og kan ytterligere øke tilkoblingene med en egen dockingstasjon. Da kan du ha flere USB-enheter, flere skjermer og for øvrig bruke maskinen som en stasjonær maskin!Hvem T460s passer for
De som er i målgruppa er de i utsatte miljø (reisende, militære, laboratorie-brukere) og de som er risikoutsatt for intern sikkerhet på maskinen (banker, store bedrifter, politikere).

Selvfølgelig er denne maskinen også suveren for studenter, private og hjemmebrukere.


Spesifikasjoner
- Prosessor: Intel Core i7-6600U 2,60 GHz – 2.81 GHz
- Internminne: 12GB DDR4
- Lagring: 512 GB SSD M.2 NVMe
- Skjerm: 14" LED IPS FHD 1920x1080
- 3x USB 3.0
- Huawei LTE 4G modem
- Intel Dual Band Wireless-AC 8260 Wifi
- Bluetooth Version 4.0 No v Pro
- Nettverkstilkobling RJ45
- Displayport mini
- HDMI (rett på TV)
- 4-in-1 Card Reader
- Hodetelefon / Mikrofon
- Smartcard Reader
- Fingerprint Reader
- Windows 10 Pro lisens
- Original lader


Tilbehør
Trenger du tilleggsutstyr eller tilbehør til maskinen din?
Med bakgrunn i over 25 års erfaring fra bransjen, vil vi kunne hjelpe deg med det utstyret du trenger. Som for eksempel:
• Dataskjermer
• Trådløst eller kablet tastatur og datamus
• Større (eller mindre?) harddisker, SSD disker og NVMe SSD disker
• Oppgraderinger av RAM
• Dockingstasjoner
• Office Pakker
• Grafikkort
• Videokabler og strømforsyninger
• Klargjøring av PC med personlig oppsett


6. Viktig å vite om ThinkPad!
ThinkPad har utrolig mange fordeler sammenlignet med konsumer produkter du får kjøpt hos de større kjedene. Her er eksempler på hvorfor du burde kjøpe ThinkPad av oss:
- ThinkPad varer godt mot 8-10 år ved normal bruk. Kan vare lengre ved pent bruk.
- ThinkPad har IPS og Full HD på skjermene sine.
- ThinkPad har veldig stort fokus på software og hardwaresikkerhet.
- ThinkPad er så hardføre at militæret bruker ThinkPad i felten.
- ThinkPad produkter har magnesiumlegering og rullebur (roll cage) for ekstra beskyttelse av komponentene.
- ThinkPad har prisbelønte, ergonomiske tastatur og verdens beste trackpoint.
- ThinkPad kan dockes. Enten som en løsning under maskinen- eller med en USB-løsning.
- ThinkPad har god kompatibilitet med Linux. Perfekt for utviklere.
- Nye ThinkPader er svært dyre, og etter endt leasingperiode er de utrolig mye lavere i pris- og mye mer overkommelig for private.


7. Nøkkelord
Kontor, hjemme, reise, buss, fly, Powerpoint, presentasjon, jobb, billig, business, class, profesjonell, proff, robust, kvalitet, rask, liten, nett, sterk, kraftig, miljø, produktivt, Office, kompositt, aluminium, magnesium,
Merke Lenovo
Tilstand Brukt

Generell info

Hvordan bestiller jeg?
Du kan skrive til oss på post@planbit.no med kontaktinformasjonen din slik at vi kan sette opp en faktura for deg. Du kan også trykke på Kjøp i nettbutikk -knappen i denne annonsen for å handle elektronisk med Klarna eller VIPPS. Varen(e) blir utsendt fortløpende med Bring.

Hvem er Plan B IT
Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.


Kontakt oss:
Trenger du hjelp med å tilpasse en PC, eller ønsker du et tilbud? Om du trenger en tjenesteløsning, pakkeløsning eller hva som helst så kan du kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 35 96 35 96
E-post: post@planbit.no
Facebook: Plan B it


Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.


Trygg handel hos Plan B IT
Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.
Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene.


Viktige linker
Personvernerklæring: https://www.planbit.no/personvernerklaering/
Vilkår og betingelser: https://www.planbit.no/om-oss/vilkar-og-betingelser/

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 236155824
Sist endret 22. okt. 2021 09:15

Rapporter annonse