Strøken Bolia Sepia U-sofa med sjeselong | Leveringsklar

Til salgs
35 000 kr
Strøken og stilig Bolia Sepia U-sofa med sjeselong på venstre side sett forfra. Den perfekte sofaen å samles i året rundt.
Sepia er en modell med lav profil, brede og dype seter og solide armlener. Sete- og ryggputer har Bolias flotte dunfyll.

Her får du italiensk lounge med masse komfort.

Sofaen er trukket i London-stoff i en behagelig lys beige farge. Dette stoffet er av 100% polyester og har en Martindale på 100000 (meget slitesterkt). Sort sokkel er tidløst og står i stilig kontrast til det beige.
2 nakkestøtter medfølger.

Sofaen har stått i et dyre- og røykfritt hjem.

Sofaens ramme er renset med Kärcher rensemaskin og gode produkter fra samme leverandør. Putetrekk er vasket i maskin.

Mål
Sjeselong: cm
Bredde: cm
Lengde m armlene: cm.
Tilstand Brukt

Generell info

Velkommen til en hyggelig handel hos Divano AS! Vi har et godt utvalg av brukte sofaer, enten de er renset/vasket eller omtrukket med nye trekk in herlig møbelstoff av god kvalitet. Sjekk gjerne ut butikken vår ved å søke "Divano AS" her på Finn.

Å kjøpe brukt er bra for både miljøet og lommeboka. Send oss gjerne en melding eller mail om visning, levering eller andre ting du lurer på. Meldinger via Finn havner i innboksen til mailadressen knyttet til din finnkonto.

Vi kan som oftest tilby levering allerede samme dag til Oslo, Akershus, Vest- og Østfold. Kan også ordne frakt til andre deler av landet.

Sofaene våre selges "som de er".

Stanseveien 40, 0976 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 233748688
Sist endret 14. nov. 2021 20:39

Rapporter annonse