SWIX HORIZON DOWN PARKA, lang lunjakke

Til salgs
2 989 kr
Black week tilbud til og med 29. nov!!

VARM DUNJAKKE
En teknisk meget avansrert vinterparka overlesset med ikke helt tilfeldige egenskaper og detaljer. Like frekk og rapp som den er varm og komfortabel.

DETALJER
En 3/4 lang, teknisk og varm dunparka laget med etisk kvalitetsdun og velprøvde tekniske løsninger.
Utviklet for å være like iøynfallende i urbant miljø som den er teknisk egnet for timer i kulda før og etter race, eller gjerne også resten av uka
For bevisste jenter og damer som er unge til sinns; støtteapparat, supoortere og utøvere, før under og etter et event, betalt eller betalende.
Romslig passform – se øvrige produktspesifikasjoner for mer utførlig informasjon
Tilstand Ny

Generell info

INFO OM ELSYKLER
Vi satser på å selge den kjente norske merkevaren Hardrocx, etablert i Norge i 1992. Hardrocx er godt kjent for alle birkebeinersykelister og har også i dag flere av Norges beste terrengsykelister på laget.

Elsykkelen har sitt utspring fra høyskolen i Vestfold.

Det skal være gøy å sykle og vi skal hjelpe flere til å sykle lettere og mer. En elsykkel fungerer som en vanlig sykkel, men den har en hjelpemotor som hjelper til da du trår. Denne kan stilles inn i forskjellige modus etter hvor mye hjelp du ønsker. Motoren hjelper kun til når du trår. Dette gjør at du får en helt annen opplevelse av sykkelturen, bakkene går unna som en drøm. Du får gjerne utvidet horisonten med en elsykkel, turene blir lengre og utnyttelsesgraden blir ofte mye mere enn man hadde tenkt seg til. Ref. Elsykkelkunder.

Det har vært litt snakk om elsykkel i forhold til om dette er trening eller ei. Man tenker at det er bedre at man kommer seg av gårde på en elsykkel enn at man ikke orker i det heletatt. Man kan så klart selv også velge hvor mye hjelp av elmotoren man ønsker og kan slik sett bestemme hvor mye trim man vil ha der og da. Det har også blitt litt typisk av elsykelisten å konkurere om å bruke minst mulig strøm. Flere norske sykkelritt har nå også laget egne klasser for elsykler.

Hvor langt kan man sykle på et batteri? Vi har testet at man kan sykle 10 mil med syklene om man sykler økonomisk. På full effekt 5 mil. Dette avhenger av bakker/ tyngde omdreininger etc.

Elsykler har ikke lov til å få hjelp av elmotoren til høyere hastighet enn 25 kmt. Da kutter ekstrahjelpen fra elmotoren, men sykelen bremser ikke eller triller tyngre av den grunn. Man kan altså sykle fortere om man vil, men hjelpen fra elmotoren slutter ved 25kmt.

Vi tilbyr og anbefaler alle kunder å ta en skikkelig prøvetur av elsykkelen, dette for å gjøre seg kjent med sykkelen og dens muligheter og kapasitet. Det er også viktig at man sitter godt. Ikke minst, det skal være gøy!

Vi har eget sykkelverksted til alle typer sykler.

Vi støtter fremtiden, mental helse og glade sykelister, velkommen til en hyggelig sykkelprat og prøvetur!

Med hilsen sykelist og daglig leder.

Per Rønning

Oppsalstubben 3, 0685 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 232991548
Sist endret 29. nov. 2021 19:22

Rapporter annonse