Køyeseng. Familiekøye. Fritt fargevalg, alle mål.

Til salgs
Familiekøye. Køyeseng. Seng. Garderobeskap. Kommode og Nattbord. Elvegård, Øygård, Nygård og Fjellgård soverom er komplette soveromsserier produsert i heltre furu, og kan males i mange forskjellige farger. Besøk hjemmesiden for flere bilder, farger og informasjon om de enkelte produkter.
Alle våre senger kan leveres med motorisert regulerbar bunn.
Ta kontakt for tilbud.
Tilstand Ny

Generell info

Kvande og Nordvik startet møbelproduksjon på Kvanne i Surnadal kommune på Nordmøre 1968, alle våre møbler er også i dag produsert på Kvanne, i stor grad etter kundens ønsker og behov. Vi ønsker å lage kvalitetsmøbler som skal vare i generasjoner.

Vi leverer våre møbler til hjem og hytter i hele Norge, leveringstid er ca. 3-4 uker. Vår lokale transportør er landsdekkende og gjør oss tilgjengelig for hver bygd og by.

I tillegg til vårt standard sortiment har vi også mulighet for spesielle tilpasninger. Vi tilpasser møblene på mål og kan skreddersy etter målsatt skisse. Send oss gjerne din plantegning og vi hjelper deg med å sette opp forslag til møblering.

Alle våre møbler males eller beises i standardfargene som er avbildet på nett og brosjyre, i tillegg maler vi også etter eget ønske, vi trenger NCS eller RAL-kode. Vi sender gjerne tekstil og treprøver hjem til deg i posten.

Vi har egen sømavdeling i fabrikken som gjør oss fleksible med søm til puter og sofa. I tillegg tilbyr vi her madrasser og madrasstrekk på standard og spesialmål. Sømavdelingen tilbyr også omtrekking og leiesøm. Vi forhandler alle tekstiler fra Innvik Ullvare og Gudbrandsdalen Ullvare og mange flere. Våre madrasslevereandører er Wonderland og Recticel.

Vi har møbler i ulike stilarter og prisklasse, som gjør at vi skal være tilgjengelig for de fleste prosjekt.

Vi bruker furu fra Norsk Limtre i Mosvik, ett fornybart, ekte og miljøvennlig materiale. Alle våre utvalgte ull-tekstiler til sofa og puter er produsert på Innvik i Stryn og på Lillehammer. Vi pakker våre møbler i pappesker produsert i Sykkylven. Vi bruker vannbaserte overflatebehandlinger som er produsert på Skedsmokorset og i Ålesund. Vi bruker glasshyller og dører som er produsert i Molde. Vi bruker fjærmadrasser, skummadrasser og skuminnlegg i puter som er produsert på Åndalsnes. Fjærrammer til sofa er produsert i Isfjorden og stålunderstell til bord er laget i Surnadal.

Vi ønsker å være en norskproduserende leverandør av kvalitetsmøbler, laget for å vare i generasjoner. En leverandør av kortreiste møbler som utsetter miljøet for minst mulig skade.

Ta gjerne kontakt for ett uforpliktende tilbud!

Kvanne, 6640 Kvanne

Annonseinformasjon

FINN-kode 232150448
Sist endret 16. sep. 2021 18:56

Rapporter annonse