HP ZBook 15 G4 Mobile Workstation i7 Quadro 1 TB garanti

Til salgs
10 900 kr
HP ZBook 15 G4 er utviklet for å takle de mest krevende arbeidsoppgavene med Intel® i7®-prosessor, NVIDIA® Quadro M2200®-grafikk, 1 TB SSD og doble Thunderbolt 3-porter. Vær produktiv i enhver situasjon.

Du kan trygt ta fatt på din arbeidsdag med den slitesterke og pålitelige HP ZBook 15 G4.  Med HP sin sin testing og 30 år med HP Z-DNA er det her kombinasjonen av innovasjon, ytelse og pålitelitelighet møtes.

Få langvarig batterilevetid og lad opp raskt når du trenger det med HP Fast Charge. Med bare 30 minutters lading får du opptil 50 % batteritid.

Opplev det aktive kjølesystemet med dobbele vifter som er designet for å lede bort varmen fra de kraftige NVIDIA®-grafikkortene på en svært stillegående måte.   Og innebygde Trusted Platform Module (TPM) og smartkortleseren kan hjelpe deg med sikre dataene dine, e-post og brukerpålogginger.

Produktet er meget pent brukt og har 1 års garanti fra oss.
Spesifkasjon:

Pent brukt
Intel i7-7700HQ 7. generasjon Quadcore
Internminne 16 GB DDR4 (max 64)
Lagringsplass 1 TB SSD + 256 SSD PCIe
Grafikkort Nvidia Quadro M2200 4GB
Grafikkort Intel HD 630
Skjerm 15,6" FHD IPS 1920x1080
WiFi Intel Dualband AC 8265
Ethernet Intel I219-LM
Bluetooth 4.2
Lydkort Stereo Bang & Olufsen HD
Stor museplate med 3 knapper
Mus pinne i tastatur
Bakbelyst tastatur med nummertaster
Fingeravtrykksleser
SD kortleser
USB C x 2
USB 3.0 x 3
Batteri 9-cellers 90Wh
Dimensjoner (BxDxH) 38,6x26,4x2,6 cm
Vekt 2,6 kg
Original lader AC 150W
1 års garanti
Merke HP
Tilstand Brukt

Generell info

Hvordan bestiller jeg?
Du kan skrive til oss på post@planbit.no med kontaktinformasjonen din slik at vi kan sette opp en faktura for deg. Du kan også trykke på Kjøp i nettbutikk -knappen i denne annonsen for å handle elektronisk med Klarna eller VIPPS. Varen(e) blir utsendt fortløpende med Bring.

Hvem er Plan B IT
Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.


Kontakt oss:
Trenger du hjelp med å tilpasse en PC, eller ønsker du et tilbud? Om du trenger en tjenesteløsning, pakkeløsning eller hva som helst så kan du kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 35 96 35 96
E-post: post@planbit.no
Facebook: Plan B it


Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.


Trygg handel hos Plan B IT
Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.
Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene.


Viktige linker
Personvernerklæring: https://www.planbit.no/personvernerklaering/
Vilkår og betingelser: https://www.planbit.no/om-oss/vilkar-og-betingelser/

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 231856305
Sist endret 24. sep. 2021 12:20

Rapporter annonse