Flow kontorstol - Leasing

Til salgs
Endelig er stolen her...
Vi lagerfører stolen i Sort og grå farge.

FLOW kontorstol.
Stolen har justering i rygg og sete, 3D armlene. Nakkestøtte med flere innstillinger. Trinnløs justering av vippemotstand.
Sort kryss med 5 hjul.

Leasing;
10 stoler på 3 år gir en kostnad på 2260 per mnd. Ta kontakt for tilbud.
Tilstand Ny

Generell info

Åpent; Mandag til fredag 08:00 -16:00
Torsdag 08:00-19:00
Lørdag og Søndag etter avtale

Kontormøbelavdelingen;
Vi er Vestlandets desidert største bedrift som selger og kjøper pent brukte kontormøbler. Vi har nå ekspandert og har over 1600 m2 butikk/lager.
Eget showroom med stor pen utstilling. Nye møbler er også utstilt.

Ta kontakt for befaring om du skal flytte ut eller inn av lokaler. Vi hjelper dere med planlegging og møblering. Vi har 3D tegneprogram som visualiserer rom, møbelplassering og farger. På større prosjektene samarbeider vi med interiørarkitekt.
Ta gjerne med skisser eller tegninger.

Vi har kunder alt fra hjemmekontor til de største konsern i landet.

Vi trekker om hundrevis av stoler i året, gjenbruker understell på hev og senk bord. Dette gir god bærekraft. Vi tar miljø på alvor og er blitt sertifisert Miljøfyrtårn. Kombinasjonen nytt/brukt gir gode resultater når vi skal møblere opp større areal.

Hos ABC KONTOR kan dere leie møbler for 12 eller 24 måneder. Dette passer særs godt for prosjekter med varighet på ett år eller to.

Vi selger de mest kjente merkevarene som; Kinnarps, Savo, Håg, Martela, EFG, Svenheim, Vitra, ForaForm, Horreds, Scan Sørlie, Arper, Nowy Style, Sterling, Sitland, Hay, Edsbyn, Helland, RBN, Backapp, Duba 08 med flere.

Vi kjøper opp kontormøbler når større bedrifter flytter, ta kontakt for befaring og tilbud om deres bedrift skal flytte.

Vi har eget crew som hjelper dere med transport/flyttingen, montering/demontering. Ta kontakt for uforpliktende befaring.

Vi har avtale med transportselskap og sender over hele landet.

Alle priser er eks. mva.

Spelhaugen 22a, 5147 Fyllingsdalen

Annonseinformasjon

FINN-kode 231407811
Sist endret 4. nov. 2021 09:14

Rapporter annonse