Nespresso VertuoPlus kaffekapselmaskin (hvit)

Til salgs
995 kr
Lagertømming. Førpris: 1590kr.

Et slående design, automatisk betjening, en avtakbar vanntank og den spesielle Centrifusion-teknologien gjør denne Nespresso VertuoPlus kaffekapselmaskinen til et godt valg til enhver kaffeelskende familie.

Nå kan alle kaffedrikkerne i familien nyte en kopp av sin favorittkaffe når de selv vil. Med denne Nespresso VertuoPlus kaffekapselmaskinen kan du tilberede en kopp kaffe raskt og enkelt ved hjelp av et enkelt knappetrykk.

Design
Det rene sorte og sølvfargede designet gir kaffekapselmaskinen et elegant utseende som gjør at den passer inn i alle typer innredninger.

Centrifusion-teknologi
Den patenterte Centrifusion-teknologien fra Nespresso er et system som sikrer at kaffekapslene tømmes fullstendig, og dermed sikrer deg den beste kaffeopplevelsen.

Strekkodeavleser
Strekkodeavleseren lar VertuoPlus lage kaffe med perfekt crema, og gir optimale resultater i forhold til kapselens innhold.

Nye kapsler
Denne kaffemaskinen bruker en helt ny type kapsler - Nespresso Vertuo-kapsler. Derfor vil den ikke fungere med de tradisjonelle kaffekapslene.

Automatisk topplokk
Takket være det praktiske og automatiske topplokket kan du helt enkelt åpne eller lukke toppen av kaffemaskinen i en enkel bevegelse.

Avtagbar vanntank
Vanntanken har en stor kapasitet på 1,1 liter, så du slipper å fylle den på alt for ofte. Den er også avtakbar og enkel å rengjøre.

Rengjøring
Regelmessig avkalkning vil forlenge maskinens levetid og bevare den nydelige smaken av kaffen din.

Nespressos mål: Folk har delt øyeblikk over en kopp kaffe i hundrevis av år. Nespresso har gjort seg et mål om å sikre at dette fortsetter til fremtidige generasjoner gjennom The Positive Cup-programmet. Programmet fokuserer på kaffeinnkjøp og sosial velferd, innkjøp av aluminium, dens bruk og gjenvinning, og motstand mot klimaendringer. Ved å fokusere på det som betyr mest sverger Nespresso å gjøre innkjøp fra bærekraftige kilder for 100% av sin Grand Cru-serie. I tillegg vil selskapet samle inn brukte aluminiumskapsler, noe som vil øke resirkuleringsvolumet. Og sist, men ikke minst, sikter selskapet mot å redusere sitt CO2-utslipp med 10%. Alt dette sikter det mot å gjøre innen 2020.

Inkludert i pakken
- Kapselsett med smaksprøver fra Nespresso
Tilstand Ny

Generell info

Elkjøp Tillertorget: 10:00-20:00 (18:00)

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Tillertorget i Trondheim, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig.

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt eller om det har stått i utstilling. Oppgjør gjøres i vårt varehus i Trondheim, forhåndsbetalt faktura, via vår finansieringsløsning (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) gjennom Santander eller VIPPS.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet.

Se gjerne også våre øvrige annonser

Ivar Lykkes vei 3, 7091 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 230587739
Sist endret 2. sep. 2021 18:46

Rapporter annonse