Kortreist Ved - storsekker levert - Stavanger - Rogaland

Til salgs
Hele Norges lokale vedleverandør!
GARANTERT TØRR ved levert i hele landet.

SÅ ENKELT ER DET:
Gå inn på https://www.kortreistved.no og sjekk hva som er tilgjengelig i ditt område - og her kan du enkelt også bestille! Vi har det du trenger; opptenningsved, tennbrikker, USB-lighter, tilbehør.

Frakt: framkommer under bestilling.

NABO-BESTILLING – SPAR 50% AV FRAKTEN: du deler din nabo-kode fra din ordrebekreftelse. De bestiller og får automatisk 50% rabatt på frakten. Du får automatisk refundert 50% av din fraktkostnad tilbake til din konto. Samtidig leveringer reduserer unødvendig kjøring hit og dit, alle sparer på det, også miljøet.

TRYGGHET: KortreistVed er en landsdekkende bestillings- og leveringstjeneste for tørr og lokal ved. På www.kortreistved.no bestiller du enkelt vedtype og mengde. Og så kommer en av våre lokale leverandører med kortreist, tørr kvalitetsved - om det er på hytta, i boden eller garasjen. Du kan også bestille med bæring og plassering. Priser kan variere noe geografisk, du finner dine priser når du legger inn din leveringsadresse på kortreistved.no.
Tilstand Ny

Generell info

=======
GARANTERT TØRR: 40l, 60l. 1000l. 1500l. Vi følger Norsk standard (NS4414/EN 15234-5) for fast biobrensel og omsetning av ved. Dette sikrer at du som forbruker får det du betaler for, i mengder og kvalitet, med passende fuktighet og god brennverdi.

NORGE GROR IGJEN: og vi lager fornybar bio-energi av trærne i form av lokalprodusert ved.
TIPS: Husk opptenningsved/-pinner!

4019 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 230220601
Sist endret 2. sep. 2022 15:56

Rapporter annonse