4G Kamera med bilde på mobilen. Bevegelses alarm

Til salgs
2 190 kr
4G Ultra HD Utendørs overvåkningskamera med direkte overføring til mobil uansett hvor du er Fungerer over alt der det er mobildekning. Trenger ikke WiFi! Helt vanntett kamera i metall utførelse.

Med dette 4G kameraet koblet til 4G mobilnettet kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraet kan varsle om bevegelse ved og sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak. Godt utprøvd overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø, regnvær og sol. Solid metall utførelse. Varsel og opptak i app. AI / Menneskegjennkjenning. Topp billedkvalitet natt og dag.


www.kameraogsikkerhet.no

Support og bruksanvisning på Norsk
Vi har fri support på alle våre kameraer på telefon og sms/melding. Vi sender også med bruksanvisning med bilder på Norsk som gir en enkel innføring i installasjon av app og kamera, samt bruk av appen. Siden kameraene er enkle å installere, og bruksanvisningen er grundig med bilder, og enkel og forstå, klarer de fleste seg på egen hånd, men vi er gjerne behjelpelig hvis det skulle være ønskelig.


Opptak av video
Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 64Gb minnekort kan du spille inn ca. 5 dager kontinuelig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128Gb.Bevegelses sensor / AI / Menneskegjennkjenning
Kameraet er utstyrt med bevegelsessensor som gjør at man kan ta opptak og få varsel i appen ved bevegelse. Man kan justere følsomheten og hvor i bildet man får utløst opptak/varsel så man slipper problemer med busker og trær som beveger seg i vinden. Alt dette stilles enkelt inn i appen.
Kameraet har menneske gjenkjenning og kan ta opptak og varsle når det oppfatter menneskelig skikkelse i bildet.

Nattbilder
Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) det sender ut om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. Man kan også velge hvitt lys om natten som hir fargebilder også etter mørkets frembrudd. I mørket ser man ca. 30 meter med dette kameraet.


App med live video opptak og varsel ved bevegelse
For å se bilder og opptak fra kameraet brukes en app. Denne er tilgjengelig for A pple og Android telefoner og nettbrett. Appen heter CamHipro, og det er gratis å laste den ned, og bruke den. Den er brukervennlig og stabil, og har alle funksjoner man trenger.


Strøm
Kameraet bruker 12V strøm, og det følger med et strømadapter for 220V. Målt strømforbruk 2-4W avhengig av om IR nattlys har vært av eller på. Det er ca. 2 meter ledning fra stikkontakt. Kameraet egner seg til bruk direkte koblet til 12V på solstrøm, bilstrøm, båtstrøm eller annen 12V kilde. Hvis du ikke har egen 12V utgang på må egen spenningsregulator brukes for å forhindre overspenning. Dette kan kjøpes i vår nettbutikk.


Bildekvalitet
Oppløsningen er 5 Megapixel med lyssterk Sony billedbrikke. Det tilsvarer 2,5 ganger oppløsningen på en moderne flatskjerm TV og gir utrolig skarpe bilder både natt og dag. Det er 4x digital zoom på kameraet så man kan se detaljerte bilder selv på avstand. Selv på våre rimeligste kameraer er det benyttet billedbrikke med høy kvalitet som garanterer skarpe bilder og topp billedkvalitet natt og dag.


Byggkvalitet
Kameraet er laget i solid formstøpt metall. Det er skrudd sammen med kraftige silikonpakninger for maksimal tetthet, og lednings gjennomføringen er sikret med kraftig klempakning. Dette i tillegg til fuktsikring av strømledningen med krympestrømpe, gjør at kameraet tåler all slags vind og vær. Elektronikk og optikk er av god kvalitet som er laget for å vare lenge.

Kameraene vi selger er testet i Norge i virkelige forhold. De har topp billedkvalitet, er stabile, enkle i bruk og solid konstruert for bruk i Norge. også på kysten der sjøsprøyt og salttåke kan være et problem. Fjøs miljøer med fuktighet og ammoniakk er heller ikke noe problem.

Bildene i annonsen er tatt i Norge med kameraet som selges her. Faktisk er de enda skarpere i appen da finn.no komprimerer bildene noe.


** Kamerapakke 2190,-**
*5 Megapixeler UltraHD kamera,
*Strømforsyning for 220v med ca. 2m ledning
*Norsk bruksanvisning for kamera og app
*Krympestrømpe for fuktsikring av ledninger ved utemontering
*Gratis support på telefon og fjernhjelp direkte i kameraet
https://www.kameraogsikkerhet.no/kamera-og-sikkerhet/23-65-camhi-4g-overvakningskamera-ultra-hd-.html#/26-utstyrspakker-velg_utstyrspakke


** Utstyrspakke: 64Gb. 449,- **
*Minnekort på 64Gb for opptak, gir ca. 5 døgns kontinuerlig opptak
*2 stk. enkle klistremerke skilt, "Kameraovervåket område"
*Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning
https://www.kameraogsikkerhet.no/ekstrautstyr-overvakningskamera/28-utstyrspakke-for-camhi-overvakningskamera-64gb-minne.html

** PC /MAC Program 450,- **
*Se opptak og live bilder av opptil 16 kameraer samtidig
*Avansert styring av kameraene
*Kameraer plassert hvor som helst i verden kan ses samtidig i programmet
https://www.kameraogsikkerhet.no/ekstrautstyr-overvakningskamera/40--pc-mac-software-for-camhi-overvakningskameraer.html


Vi selger også kameraer med 4G dekning, og kameraer med vipp/sving, samt utstyr for tilkobling til ditt nettverk. Ta kontakt eller se våre andre annonser.

Frakt kr. 129,- med Posten.Tekniske data:

Størrelse:19x6x6 cm + antenne
Synsvinkel: Ca 90
Billedsensor: Sony 5 Megapixel Low Lux
Strøm: 12v, 1a 220v adapter med ca. 1m. ledning
Strømforbruk: 2-4W avhengig av om nattlyset er i bruk
Modell: CamHi 4G UltraHD
Farge: Svart
Min. lys: 0,01 lux
Nattlys: 6 stk. IR led. Ca. 30 m. rekkevidde.
App: CamHiPro (Android og Apple)
IP grad: 66


Søkeord:
Overvåking wifi kamera IP kamera NRV surveilence camera CCTV Sikkerhetskamera utendørs kamera TV overvåkning tvovervåking tvovervåkning fjøs cam fjøskamera overvåkning overvåkningskamera kameraovervåkning overvåkningskamera landbruk transport butikk gård stall hesteutstyr lamming gårdskamera hyttekamera stallkamera overvåkingskamera, overvåkningskamera 5 megapixel

Ring gjerne på 41457070 for en hyggelig prat.
Tilstand Ny

Generell info

Kamera og Sikkerhet er spesialister på overvåkingskameraer som kan vise bilde og opptak rett på mobil og nettbrett. Vi har modeller fra 790,- som har gode bilder og byggekvalitet som tåler vårt klima. Aller våre kameraer bruker appen "CamHipro" som er stabil og enkel å bruke og installere.

Vi installerer også kameraer hos bedrifter og private.

Se gjerne vår web side: www.kameraogsikkerhet.no

Tårnvegen 20, 1929 Auli

Annonseinformasjon

FINN-kode 229134491
Sist endret 13. sep. 2022 14:19

Rapporter annonse