Aquarius Tandem kajakk Explorer Family 630

Til salgs
18 900 kr
Vi får inn et nytt parti i siste halvdel av mai!

Familie-tandemen med stort og alsidig bruksområde. Kajakken er klar for besiktigelse og prøvepadling i Sandefjord.

Lekker og rask tandemkajakk produsert i høykvalitets diolen med kevlar forsterkning. Trygg stabilitet og god sittekomfort.

Kajakken har en ekstra, mindre sittebrønn. Her kan man ta med et barn, en hund, eller ekstra bagasje. En ypperlig familiekajakk.

Lengde: 630 cm. Bredde: 70 cm. Vekt: 36 kg. Lasteevne: 280 kg. 2 stk.store sittebrønner: 47*90 cm.
Liten sittebrønn: 56*43 cm Ovale lasteluker for/akter.

Diolen/kevlar kompositt materialet gir et stivt skrog som betyr de beste padle og farts-egenskaper. Et stivt materiale er spesielt viktig hvis for en stor og lang kajakk som Family 630

Utstyrt med et vipperor system i svarteloksert aluminium. Leveres med trinnløst regulerbart pedalsystem. Pedalsystemet er selvstrammende, dvs. ingen etterstramming av styreliner ved justering av pedalsystemet. Meget praktisk hvis kajakken padles av flere.

Smart flexfeste av rorbladet gjør at roret alltid vender tilbake til vertikal posisjon for maksimal manøvrerbarhet.

Dekksliner er utstyrt med integrert reflex for økt synlighet og sikkerhet.

Egnet for to voksne og et barn. Også velegnet hvis man skal ha med hund i kajakk. Med en person til å padle kan kajakken frakte mye last. Midt i blinken hvis man skal på kajakktur med hund.
Størrelsen og lastekapasiteten gjør kajakken godt egnet til langturer, kajakken er lettmanøvrert og sjøsterk og klarer seg meget godt når været blir utfordrende.

Store cocpiter med ryggstøtte for lett entring og topp sittekomfort. Kajakken er svært stabil og egnet for folk som ikke har padlet før eller har liten padle erfaring. Denne kajakken mestres lett av alle. Padlere med spesielle fysiske utfordringer vil med denne tamdem kajakken kunne finne et svært velegnet kajakkprodukt.

For ytterligere info eller referanse kontakt oss pr. telefon eller mail. Det henvises også til vår hjemmeside (www.aquamar.no)

Vi leverer over hele landet.

Hver kajakk er identifiserbar med produksjonsnummer og har 2 års full fabrikk garanti.

Svært godt egnet til fiske/lysing av krabber/ sjøfugljakt. Bakre mann kontrollerer kurs, fart, posisjon og forre mann kan konsentrere seg om fiske, jakt og fangst.

Utmerket også til setting og trekking av krabbeteiner.
Tilstand Ny

Generell info

Firmaet ble stiftet i 2003 og er en familiebedrift. Firmaet er registrert i Brønnøysund med org.no. 986 047 247. Vi har en samarbeids partner i Nord Trøndelag, Namsvatn Padlesenter v. Rolf Lavik (99029982). Vi har fleksible åpningstider med kunden i fokus, ta kontakt og vi finner en tid som passer deg. Den personlige profil med tilgjengelighet og service er verdier vi etterstreber.

Sandefjord, 3219 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 22832494
Sist endret 21. jan. 2021 10:07

Rapporter annonse