Brukt Sage Espresso Machine BES980

Til salgs
8 299 kr
Brukt Sage Espresso Machine BES980 BKSUKM selges fra konkursbo. Har vært brukt i bedriften til den gikk konkurs. Kostet over 20.000 kr ny. Oppgitt brukt pris er inkl mva. Hentes etter avtale på oppgitt adresse. Sendes ikke, da den er stor og tung. Bør renses av den nye kjøper før bruk, da den har stått i noen måneder uten at den har vært i bruk.

Automatisk kverning, dosering og tapping med integrert konisk kvern (280 g)
Automatisk/manuell melketemperatur- og skumming
Dual-kanne i rustfritt stål
Brygging og skumming samtidig
Samtidig utvinning og teksturering
PID-kontroll og begrensing av bryggetemperatur innenfor +/-1 C
Lavtrykks Pre-Infusion
Overtrykksventil (OPV) til begrensing av trykket til maks. 9 bar
Bryggehodet holder en konstant temperatur fra vanntank til kopp
15 bar italiensk pumpe
Bakgrunnsbelyst LCD-display
2400 W

Med Sage Oracle kaffemaskin kan hvem som helst bli en førsteklasses barista i løpet av kort tid. Oracle er verdens første halvautomatiske kaffemaskin med automatisk kverning, dosering, stamping og melketeksturering. Den vakre kaffemaskinen er utstyrt med en rekke smarte funksjoner og oppsiktsvekkende detaljer som gjør tilberedning av kaffe til en spennende opplevelse - hver gang.

Dobbelt varmeelement: Hjertet av Oracle kaffemaskin er et kraftfullt dobbelt varmeelement med trippelt varmesystem i rustfritt stål. Du kan tilberede espresso og melkeskum samtidig for et delikat og perfekt resultat.

Halvautomatisk prosess: Oracle har automatisert de vanskeligste stegene til perfekt espresso. Kverning, dosering, stamping og melketeksturering utføres med automatikk, men du kan når som helst endre til manuell håndtering når du blir trygg på hvordan dette gjøres.

Integrert kaffekvern: Hvis du ønsker en førsteklasses kaffeopplevelse er det viktig at du bruker nykvernede bønner. Med integrert kaffekvern vil denne kaffemaskinen kverne bønnene for deg rett før trakteprosessen. Du vil garantert merke forbedring når det kommer til aroma og smak! Velg mellom 45 kvernegrader, fra grovkvernet til fin. Du kan leke med doseringsmengde og fintunet kaffen i henhold til dine preferanser.

Beholder til kaffebønner: Den lufttette beholderen rommer 280 gram kaffebønner.

PID temperaturkontroll: Digital temperaturkontroll leverer konstant vanntemperatur gjennom hele prosessen.

Avtakbar vannbeholder: Vannbeholderen kan enkelt trekkes ut, fylles med vann og dyttes på plass igjen. Et integrert vannfilter sikrer at ingenting vil påvirke den gode kaffesmaken.

Automatisk melketeksturering: Med et enkelt tastetrykk lager du tykt, kremaktig melkeskum til din cappuccino eller latte macchiato. Du kan i tillegg enkelt justere melketemperaturen i henhold til egne preferanser.

Kontrollpanel: Kontrollpanelet er utviklet for de som ønsker å ha full kontroll over hele prosessen. Knapper og indikatorer gjør det enkelt å velge riktige innstillinger. En praktisk indikator vil si i fra når det er på tide med en grundig rengjøring.

Knapp for to kopper: Lag to kopper kaffe samtidig og nyt en rykende fersk kopp kaffe med en du er glad i.

One Touch Long Black: Kaffemaskinen har en egen knapp som med ett trykk lar deg lage en stor kopp svart kaffe.

Koppvarmer og lagringsbrett: Kaffemaskinen har en unik funksjon som forhåndsvarmer kaffekoppen til ideell temperatur før servering for en mer intensiv kaffeopplevelse. Lagringsbrettet er plassert på baksiden av dryppbakken og passer perfekt til oppbevaring av ulike typer tilbehør.

Rengjøring: Regelmessig rengjøring og avkalking vil forlenge kaffemaskinens levetid og du vil oppnå den samme gode kaffesmaken, hver gang. En indikator vil varsle deg når det er på tide med en grundig rengjøring.
Tilstand Brukt

Generell info

Cupo Limited selger og kjøper konkursbo.

Lyngveien 17, 2016 Frogner

Annonseinformasjon

FINN-kode 227757047
Sist endret 16. sep. 2021 16:12

Rapporter annonse