Benno RemiDemi (ny utstillingssykkel) Unisize/unisex. Bosch Performance

Til salgs
39 990 kr
Helt ny utstillingsmodell.

Benno er kjent for sin super kvalitet på sykkelen og en svært praktisk sykkel med mulighet for tilpassinger av alle typer for å nå dine krav og ønsker til en moderne transportsykkel.

--> Vi tilbyr delbetaling via Svea Finans eller Klarna om ønskelig.

::: REMIDEMI - DEN MEST PRAKTISKE BYSYKKELEN?

RemiDemi er en solid sykkel. RemiDemi er lett å manøvrere. RemiDemi har lang rekkevidde og kraftig motor. RemiDemi tåler mye last. RemiDemi er rett og slett en perfekt sykkel for hverdag og pendling.

De elektriske motorene endrer hvordan vi sykler og gir deg som syklist muligheter du ikke hadde før. Små hjul med brede dekk er ikke lenger tunge å kjøre med; de er morsomme å sykle med, gir godt grep og mye demping. Trikkeskinner er ikke lenger en utfordring i bybildet!

Rammens utforming gir deg et lavt innsteg slik at det er enkelt å gå på sykkelen selv med mye last. Det høye styret lar deg sitte komfortabelt med god utsikt. Sykkelen har også en komfortabel sal du kan sykle langt på uten å få vondt bak.

RemiDemi ser kul ut. Benno Etility® designet betyr at du kan få med deg MYE last og velge mellom et stort utvalg av kurver, barneseter, bagasjebrett og bagger.

Spesifikasjoner på Benno Remidemi:
- Bosch Performance 250W, 65Nm Drive System
- Bosch Purion On-Board Computer (5 Riding Modes)
- Bosch Powerpack 500Wh Lithium-Ion Battery
- Range 50-120km Dep. On Mode/Battery
- Bosch 4A Compact Charger (6.5h/4.5h Full Charge)
- Shimano Sora 9-Speed and Hydraulic Disk Brakes
- Super Fat 20” x 4.25” Duro Street Tires
- PERFORMANCE Assisted Speed: EU 25km/h
- 4130 CRMO Steel Frame with Front Tray Mounts
- 4130 CRMO Steel Fork with Integrated Headset
- European Herrmans Front and Rear Lights
- Yepp Maxi EasyFit Child Seat Compatible (Single) (tilbehør)
- Fits Most Racktime Accessories
- Benno Front Tray Compatible

NB! Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer i produktspesifikasjoner. Ved feil eller endringer vil dette kunne føre til prisendringer. Vi selger også mange sykler i løpet av en dag. Det betyr at vi noen ganger selger ut syklene vi har annonsert her på Finn.no og ikke kan levere annonsert modell. Våre annonser gjelder derfor så langt lageret rekker. Vi ber deg derfor kontakte oss for å sjekke tilgjengelige modeller.
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Vi garanterer å være verdens rimeligste forhandler av hi-end sykkelmerkene Orbea, Wilier, Factor og Unaas hjulsett. Modellen som annonsert over kan sees å vår butikk i Oslo. Vi holder åpent alle hverdager mellom 10:00 - 20:00. (fredag 18:00, lørdag 15:00) Vi rekker dessverre ikke alltid å besvare alle telefonsamtaler, derfor setter vi pris på om du kontakter oss pr e-post.

Ensjøveien 17, 0655 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 226839707
Sist endret 23. jun. 2022 10:59

Rapporter annonse