Minigraver 1,2t Bobcat på henger leies ut (Graveskuffe og Pusseskuffe inkl)

Til salgs
1 475 kr
Ønsker du å leie minigraver?
Bobcat E10z minigraver på 1,2t er lett å transportere, kommer seg rundt på trange steder og er fortsatt overraskende effektiv. Med en sporbredde på bare 71 cm kan Bobcat E10z minigraver få tilgang til vanskelige og trange arbeidsplasser, og med de justerbare beltene kommer du deg inn dører. Den er fleksibel og lett, noe som betyr at du enkelt kan transportere dem med lastebil eller tilhenger.

E10z har en grave dybde på 182 cm og kommer til gjennom smalere åpninger og kan operere i mer begrensede områder enn andre gravemaskiner.

Vekt uten maskinfører: 1176kg

Feste: S30

Graveskuffe og pusseskuffe samt henger medfølger i døgnprisen
Pris per døgn NOK: 1.475,-

Du kan enten kontakte oss via Finn, booke utleieobjekter via vår nettside: vikein-utleiemaskiner.no eller kontakte oss for booking, pakkeløsninger, tilpassede tidspunkt eller lignende

Avansert hydraulikk
Enten du trenger å flytte E10z innen utgravnings områder, fylle ut eller grave, er Bobcats avanserte hydraulikk det som sparer deg mest tid. Rent praktisk gir Bobcats gravemaskiner raskere sykluser og bedre produktivitet.

System for måling av gravedybde

Som et unikt alternativ har Bobcat et originalt system for å se direkte fra førerhuset hvor dypt du har gravd. Oppnå høyeste kvalitet hver gang uten å forlate førerhuset. Systemet er effektivt og brukervennlig og leverer nøyaktige dybdemålinger for nøyaktig graving.

Integrert motvekt
For økt stabilitet er motvekten integrert i E10z konstruksjon. Dette bidrar til en forbedring av løfte kapasiteten på opptil 15 prosent. Du vil merke forskjellen når du løfter en tung last og snur på siden av maskinen.

Vi leier også ut pigghammer og tre/steinklype - kontakt oss gjerne for en skreddersydd løsning
Forsikring på 8% tilkommer
Tilstand Ny

Generell info

Viken Utleiemaskiner AS er et Utleieselskap i Gjerdrum som leier ut maskiner, skog & hage, lifter, verktøy, hengere med mer.

Hovednummer: 400 00 455
Epost: ordre@vum.as
nettside: viken-utleiemaskiner.no

Kontakt oss for evt. frakt

Lahaugmoveien 81, 2013 Skjetten

Annonseinformasjon

FINN-kode 226720331
Sist endret 1. aug. 2021 09:27

Rapporter annonse