GÜDE STEINKUTTER / FLISESKJÆRER PROFF 420MM - PRIS INKL MVA

Til salgs
3 999 kr
VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT MED BRING / POSTEN - ENKEL BESTILLING - VELG MELLOM POST I BUTIKK ELLER HJEMLEVERING!

Beregn automatisk frakt direkte via linken til vår nettbutikk. Legg varen i handlekurva, tast inn ditt postnummer, og fraktpris beregnes automatisk. Velg mellom rimelig hjemlevering, eller enda rimeligere levering til post i butikk.

Ekstra lang flisskjærer fra Güde med mulighet til å kutte opptil 420 mm og også en vendbar kniv med 3 sider. Flisekutteren kan kutte fliser og steiner med en høyde på opptil 140 cm.

Meget god og utprøvd modell fra Tyske GÜDE - her få rdu mye for pengene. Vendbar kniv og flere andre aspekter gjør denne for å være blant de spisseste modellene i klassen.Lengde:1310 mm
Bredde:308 mm
Høyde:1435 mm
Vekt:38,1 kg
Klippelengde:420 mm
Klippehøyde:140 mm
Bordbredde:300 mm
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 226147217
Sist endret 27. jul. 2021 03:44

Rapporter annonse