Video
INAKTIV

John Wayne Colt revolver nikkel for blykuler luftpistol

Til salgs
2 599 kr

John Wayne er en av de mest ikoniske figurene i amerikansk filmkultur og Colt Single Action Army (SAA) revolveren han bar er fortsatt blant de mest populære reproduksjonene. Som Rooster Cogburn i True Grit, som han vant en Oscar for, og i nesten halvparten av hans 200 sølvskjermopptredener, bar Wayne sin pålitelige Peacemaker. John Wayne og revolveren var faste følgesvenner og var med på å personifisere folks fantasier om det ville vesten. 


I anerkjennelse av den tidløse appellen til Colt SAA og en beundring for John Wayne som symboler på amerikansk våpenkultur, er den nye Duke Colt Single Action CO2 Revolveren en trofast kopi av denne klassiske seksløperen.


CO2-revolveren skyter .177 kaliber blykuler, har autentisk handling, en full metallramme i forskjellige tiltalende utførelser, og flotte, kompositt grep som inkluderer en innlagt medaljong av John Wayne selv. John Waynes signatur er på grepet til denne samlerpistolen. Denne single action revolveren er drevet av CO2, og 6-skudds tønna har en fungerende ejektorstang for ekstra realisme og bekvemmelighet.


Legg til denne amerikanske skatten i samlingen din i dag, og fòr din sult etter ikoniske våpen. 
Tilstand Ny

Generell info

Frakt kommer i tillegg.

3213 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 226034208
Sist endret 31. okt. 2022 02:32

Rapporter annonse