INAKTIV

KLIPPO GRESSKLIPPER LB553S

Til salgs
8 799 kr
KLIPPO LB 553S e er en pålitelig og dedikert BioClip® gressklipper med forhjulsdrift for kommersiell bruk. Det store klippeaggregatet på 53 cm gjør det til en perfekt løsning for mellomstore til større områder eller som et komplementært verktøy for kjøre- eller robotklippere. Designet har fokusert på å oppnå best mulig ergonomiske forhold for føreren og et perfekt klipperesultat, selv i vått vær. Utstyrt med sterk og lettstartet Honda GCV-motor, dekk i støpt aluminium, lette aluminiumsfelger og et ergonomisk sidejusterbart og effektivt antivibrasjonshåndtak som hjelper modellen til å oppfylle A (8) EN836. KLIPPO LB 500-serien, kommersielle modeller med enestående ytelse og holdbarhet for et langsiktig forhold.
Tilstand Ny

Generell info

A-K maskiner er landets største privateide landbruksforhandler og eies av Bertel O. Steen AS. Service og vedlikehold får du også utført hos oss.

A-K maskiner er også hovedforhandler av sterke merkevarer som Kärcher, Husqvarna, Mobil, Case IH, New Holland, Palax m.m.

Vi ønsker å være en forhandler som ikke bare er der når du skal handle ditt nye produkt, men også en forhandler som stiller opp og hjelper deg hvis noe uforutsett skulle skje.
Våre åpningstider er:
Mandag - fredag 0800 - 1600
Torsdag
Lørdag

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil i annonsen.

WWW.a-k.no

Medjåvegen 85, 7870 Grong

Annonseinformasjon

FINN-kode 225759869
Sist endret 26. jul. 2021 10:38

Rapporter annonse