TILBUD! - Billigste godkjente vesten på markedet

Til salgs
579 kr
Vega Safe er en slitesterk og god oppblåsbar redningsvest. Den er enkel å ta på og den sitter behagelig og godt på kroppen. Vega Safe er beregnet for alle som er på vannet i motor- eller seilbåt. Vesten blåser seg automatisk opp når den kommer i kontakt med vann. Den har kraftig nylon yttermateriale og er designet i klassisk fasong.

For voksne over 40 kg
Vega Safe er beregnet for voksne personer som veier mer enn 40 kg, og for personer som måler fra 55 cm til 140 cm rundt brystet. Vestens utforming og design gir utmerket bevegelighet og vesten sitter godt inntil kroppen

Reflekser og fløyte
Når vesten blåser seg opp eksponeres det 4 stk. reflekser, to på skuldre og to nederst på vesten. Dette gjør vesten ekstra synlig hvis uhellet skulle være ute. Vesten er også utstyrt med en fløyte som kan benyttes for å påkalle oppmerksomhet.

Både automatisk og manuell utløsermekanisme
I tillegg til den automatiske utløsermekanismen som aktiveres når vesten kommer i kontakt med vann, kan man også blåse opp vesten manuelt ved å trekke i en snor. I tillegg til dette kan man også blåse opp vesten med munnen (ved hjelp av en munnventil) hvis gasspatronen er tom. Den samme ventilen som man da bruker kan også brukes til å tømme vesten for luft.

Teknisk informasjon
• Størrelse: For voksne over 40 kg
• Oppdrift: 150 Newton
• Farge: Mørkeblå
• Justerbart magebelte med solid hurigspenne i kompositt.
• Egenvekt: ca. 1 kg
• Manuell og automatisk utløser samt munnventil for etterfylling av luft.
• Gasspatron: 33 gram.
• Leveres med 4 stk. reflekser på oppdriftskammer
• Leveres med fløyte
• 12401 ISO-godkjent
• CE godkjent
• Oppdrift: 150N
• Automatisk aktivering i kontakt med vann

Vega Safe selges komplett med utløsermekanisme og gasspatron.
Skrittstropp må kjøpes separat.
Husk, hvis vesten din har blitt utløst, betyr det ikke at den er brukt opp . Du må bare skifte patron og utløsermekanisme og pakke den på ny.

Tenk sikkerhet
Redningsvestens levetid forlenges dersom du sørger for å ta service på den minst én gang i året. CO2-patronen må ikke byttes, men som med alle opplåsbare vester anbefales det at utløsermekanismen skiftes ut hvert andre år. Man kan kjøpe erstatningsdeler til utløsermekanismen separat eller man kan kjøpe et sett som inneholder både gasspatron og utløsermekanisme (med salttablett).


Husk, har vesten din blitt utløst, betyr det ikke at den er brukt opp . Du må bare skifte patron og utløsermekanisme og pakke den på ny.
Et godt tips kan være å ha et ekstra sett med gasspatron og utløsermekanisme. Da vil man alltid kunne aktivere vesten på nytt i tilfelle den av en eller annen grunn blir utløst.

Vega Safe er produsert hos Europas største produsent av oppblåsbare redningsvester
Vega Safe er produsert i Europa, av en av verdens ledende produsenter (Europas største) av oppblåsbare redningsvester og annet viktig overlevelsesutstyr innenfor marinesektoren. Produsenten har over 30 års erfaring med å produsere automatvester som Vega Safe. Vår leverandør av Vega Safe driver utstrakt produktutvikling, og leverer i dag vester og annet redningsutstyr som alltid er godkjent etter de strengeste kriterier og holder den aller beste kvalitet. Foruten å levere flytevester og annet sikkerhetsutstyr til fritidssektoren og West System Norge AS, er de også en storleverandør til forsvaret og til offshore oljeindustrien.
Generell info
Vi har en stor utstilling av båter, båtmotorer, kajakker, kanoer, SUP-brett og fiskekajakker i vår butikk på Alnabru i Oslo!
Vi fører: Honda, Suzuki, Tohatsu, Terhi, Linder, Suvi, River,Hasle, Grand, West, AQ, Zodiac, Honwave, Suzumar, AluMarine, Torqeedo, Minn Kota, Pram, Boreal Design, Vega Designs, Riot, Advanced Elements, Gumotex, Kokopelli Packraft, Sportspal, Linder, Ally, Old Town, Native, Ocean med flere.
Vi har alt av ekstrautstyr til kajakk, kano, SUP og alle typer båter!
Vi fører over 18.000 produkter i vår nettbutikk!
Vi sender varer til hele Norge, uansett hvor du bor!

SE VÅR NETTBUTIKK


TA KONTAKT MED OSS, DET LØNNER SEG!
Følg oss på Facebook og Instagram

Mvh
West System Norge AS
Tilstand Ny

Generell info

Vi har en stor utstilling av båter, båtmotorer, kajakker, kanoer, SUP-brett og fiskekajakker i vår butikk på Alnabru i Oslo!

Vi fører: Honda, Suzuki, Tohatsu, Terhi, Linder, Suvi, River, Hasle, Grand, West, AQ, Zodiac, Honwave, Suzumar, AluMarine, Torqeedo, Minn Kota, Pram, Boreal Design, Vega Designs, Riot, Advanced Elements, Gumotex, Kokopelli Packraft, Sportspal, Linder, Ally, Old Town, Native, Aqua Marina, Pure, 1852, Ocean med flere.

Vi har alt av ekstrautstyr til kajakk, kano, SUP og alle typer båter!
Vi fører over 18.000 produkter i vår nettbutikk!
Vi sender varer til hele Norge fra vår butikk og lager på Alnabru i Oslo!

SE VÅR NETTBUTIKK
www.westsystem.no

ELLER TA TUREN INNOM VÅR BUTIKK PÅ ALNABRU I OSLO
Strømsveien 230, 0668 Oslo.
Man - Fre: 09:00-16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


FINANSIERING OG BETALINGSUTSETTELSE
Hvis du ønsker det, skaffer vi deg prisgunstig finansiering og rentefri betalingsutsettelse. Det er billigere enn du tror å utsette betalingen
Vi tilbyr også gunstig delbetaling over 36 mnd. Du kan når som helst innfri hele beløpet dersom du ønsker det.

TA KONTAKT MED OSS, DET LØNNER SEG!
Epost: firmapost@westsystem.no
Følg oss på Facebook og Instagram

Mvh
West System Norge AS

Strømsveien 230, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 222997550
Sist endret 11. nov. 2022 11:41

Rapporter annonse