*SOLGT* Norsksolgt A. Lange & Söhne Saxonia Automatic

Til salgs
199 995 kr
For kunde selger vi dette nydelige dressuret fra A. Lange & Söhne - til langt under nypris.

Saxonia serien var en av kun fire modeller som ble lansert av A. Lange & Söhne i 1994 da dette historiske merket gjenoppstod etter over 40 år bak Sovietunionens jernteppe.

Dagens Saxonia Automatic ble først lansert i 2011 og deler både kassedesign og skiveoppbygging med sine manuelle søsken. Den lekre terra-brown urskiven modellen ble lansert i 2015 i forbindelse med at modellen fikk en oppgradering som blant annet bestod av lengre minuttmarkører og doble markører hvert kvarter.

Håndverket både utvendig og innvendig er av eksepsjonell kvalitet - ganske enkelt et vakkert ur i 18 hvit gull med terra-brown tallskive og small seconds med fantastisk finish.

Uret drives av A. Lange & Söhne sitt automatiske L086.1, som er synlig gjennom urets baklokk i safirglass. Urverket har imponerende 72 timers gangreserve og har en like imponerende tykkelse på kun 3,7mm. Klokken leveres på brun krokodillerem med spenne, også den i 18 karat hvit gull.

Refnr: 380.044
Diameter: 38,5mm
Årsmodell: 2020
Følger: Sertifikat, bokser, booklet.
Tilstand: Svært forsiktig brukt - ingen bruksmerker

Klokken er kjøpt ny i Norge i 2020.

Ta kontakt for ytterligere info.

Vi tar gjerne andre klokker i innbytte fortrinssvis fra Rolex, Omega, Tudor, Patek Philipe, Audemars Piguet og Vacheron Constantin.

Skambud, og henvendelser uten fullt navn og telefonnummer blir ikke besvart.

"URHANDEL PÅ DØREN" - vi sender klokken hvor som helst i landet, fullverdiforsikret og levert på døren neste morgen inkludert i prisen.
Tilstand Brukt

Generell info

TRADISJON - TRYGGHET - TILGJENGELIGHET

Urhandel er en spesialisert brukthandel med over 20 års erfaring. Vi tilbyr kjøp, salg og formidling av sveitsiske armbåndsur. Alle våre ur er sjekket opp mot, og registert i Klokkeregisteret for din og vår tygghet.

Vi tar gjerne andre klokker i innbytte fortrinssvis fra Rolex, Omega, Tudor, Patek Philipe, Audemars Piguet og Vacheron Constantin

Vi tar betalt med bankoverførsel eller bankkort og det utferdiges alltid kontrakt som signeres med BankID.

I tråd med Brukhandelforskriften må både selger og kjøper legitimere seg og du får alltid kvittering når du handler med Urhandel As.

INGEN UR OPPBEVARES TILGJENELIG OG VISNING MÅ AVTALES.

Urhandel er en offentlig godkjent brukthandler registert i Øst Politidistrikt og drives i.h.t Brukthandelforskriften.

0253 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 222513466
Sist endret 26. jun. 2021 13:56

Rapporter annonse