vAKUMSETT 71l/MIN PUMPE+ 4,2 l TANK

Til salgs
4 250 kr
KOMPLETT VAKUUMSETT MED TANK 4,2L+ PUMPE.

Vakuum sett brukes i avgassing prosess med molding produkter som silikon, harpiks (polyuretan, polyester, epoxy),, voks.
Økt kjemisk motstandsdyktig av dette kammeret gjør det egnet for å stabilisere tre og bein, arbeide med alkohol, etanol, aceton og monomerer eller polymerer basert på akryl.
Kammeret er laget av rustfritt stål, kapasiteten er 4,2 l og interne dimensjoner er: diameter 16cm til 21cm i høyden. Lokket er laget av tykt sikkerhets herdet glass. Kammeret er utstyrt med en silikon tetning. Den påførte tetningen er pålitelig og har en lav mottakelighet for mekanisk deformasjon. På grunn av klart lokk kan du observere avgassing prosessen. To kuleventiler lar deg fritt styre løpet av avgassing prosessen og glyserin vakuum måleren indikerer gjeldende vakuum i kammeret. Kammeret er utstyrt med et inntak luftfilter, som effektivt tar vekk uønsket materiale. Kammeret er festet til en pumpe med en pneumatisk montering, som er montert i armert slange med en intern diameter på 8 mm og en lengde på 1,5 m. Produktet er laget av materialer av høyeste kvalitet og silikon pakning.
Vakuumpumpen VP2RS-1 er en dual Stage, olje pumpe med fri luft forskyvning av 71l/min (2.5 CFM) og Ultimate vakuum 0.3 pa. ny serie vakuumpumper er preget av høy effektivitet, svært høy vakuum verdi og stille arbeider. RS vakuumpumper representerer høy kvalitet til en rimelig pris og dekkes av en ett års garanti. Alle RS serie pumper er utstyrt med olje tåke filter og en enveis mekanisk ventil. Denne ventilen hindrer tilbakestrømning av olje fra pumpen inn ikammeret.

Dual stage pumper har dobbel pumpe og må ikke forveksles med rimlige Single state pumper som kun har en pumpe.
Levetiden og ytelsen er bedre på Dual state pumper.

Alle våre vakuumsystemer er 100% kontrollert og verifisert før forsendelse til kunden.
VÅRE TANKER TIL STABILISERING LEVERES MED GLASSLOKK, LOKK AV POLYKARBONATE TÅLER IKKE STABILISERINGSVÆSKE, BLIR MISFARGET.

Innhold i pakken:
• vakuum pumpe VP2RS-1
• olje som trengs for første start
• vakuum kammer VC1621SG
• forsterket pneumatisk slange med en passende tilkobling til en vakuumpumpe
• Bruksanvisningen
Tilstand Ny

Generell info

ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL Å SE PÅ VÅR NETTBUTIKK.
FLERE VARER FOR TREDREIING I VÅR NETTBUTIKK
RING OSS FOR AVTALE OM TESTKJØRING AV MASKINER ETC.. DERSOM MAN ER I NÆRHETEN AV ASKIM.

Bassengveien 11, 1812 Askim

Annonseinformasjon

FINN-kode 222408332
Sist endret 18. jun. 2021 10:36

Rapporter annonse