Velur sofa m/stol - GRATIS LEVERING

Til salgs
9 900 kr
NB!NB Alle henvendelsene her på Finn vil bli besvart og svaret kommer i din Mail inbox knyttet til Finn konto.

Flott gruppe i velur til salgs. Elegant og klassisk design som passer bra til annet interiør. Sofaen og stolen er bare brukt til boligstyling så i bra stand!

Vi tilbyr rask og gratis levering i områder i viken og Oslo. Vi har nå mulighet for levering andre steder i Norge også! Ta kontakt med oss for pris på levering og evt andre spørsmål.

Mål:
Sofa: 197x80cm
Stol: 108x104

Visning er etter avtale. Grunnet Covid 19 prøver vi å minimalisere visningene.

Ved covid-19 tilbyr vi heller ikke innbæring for øyeblikket men mulighet for bærehjelp til inngang, heis etc.

Les gjerne under for mer viktig informasjon!
Tilstand Brukt

Generell info

OM:
Miljøsofa er et ny oppstartet firma som selger brukte sofaer i god stand. I dag kaster vi mye unødvendig ting, og vi i Miljøsofa har en visjon om å gjøre noe med dette. Hvorfor skal man bruke mye penger på en ny sofa når man nesten får det samme ved å kjøpe en brukt? Bedre for lommeboken, og ikke minst miljøet!

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss!
Vi har brukthandelbevilling fra Politiet.

KONTAKT OSS:
Vi er tilgjengelig på telefon 47474657 mellom 11-18 alle hverdager. Mail er bemannet fra morgen til kveld alle dager i uken inkludert helger. Mailadresse: miljosofa@gmail.com.

SHOWROOM:
Vi har showroom sentralt på Høvik der vi har stort utvalg av sofaer til en hver tid. Det er lett ankomst med bil og kollektivt. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for mer informasjon.

BESTILLING:
Grunnet stor pågang på våres sofaer har vi “første mann til mølla”- prinsippet. Det vil si at den første som bekrefter kjøp får sofaen.

RESERVASJON AV SOFA:
Vi har mulighet for å reservere sofaen mot en forskuddbetaling på 500 kr. Merk at forskudd ikke er depositum så om det skjer en avbestilling vil du ikke få forskuddet tilbakebetalt.

RETUR:
Vi har ingen returrett på våres sofaer.

SOFAEN SIN STAND:
Vi minner om at dette er brukte sofaer så sofaen selges som den er.

ÅPNINGSTIDER/VISNING:
Vi har visning av sofa etter avtale nå grunnet Covid-19. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for å avtale.

LEVERING:
Vi tilbyr gratis levering i Oslo og deler av Viken. For levering utenfor disse områdene tar vi et kjøretillegg. Vi er fleksible på tidspunkt for levering etter kundens behov. Vi tilbyr ikke oppbæring av sofaen.

BÆREHJELP:
Vi tilbyr ikke innbæring av sofa grunnet Covid-19. Vi har mulighet for å fikse bærehjelp til inngangsdør, heis etc ved avtale på forhånd. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for mer informasjon.

BETALING:
Sjåfør har alltid med seg betalingsterminal ved levering som tar visa, mastercard, amex osv. Det er også mulighet for VIPPS betaling, kontant eller Klarna faktura/delbetaling. Vi hjelper deg meg betaling på showroomet om ønskelig.

BORTKJØRING AV GAMMEL SOFA:
Miljøsofa tilbyr bortkjøring av din gamle sofa ved et kjøp fra oss mot et gebyr på 500 kr. Om sofaen vil være aktuell for videresalg hos oss tilbyr vi å hente den gratis. Gjerne send oss en mail til: miljosofa@gmail.com med bilder av den gamle sofaen så vi kan vurdere. Ønsker du å benytte deg av bortkjøring så ønsker vi at den gjøres klar før vi kommer for retur av varen.

-Spar penger, spar miljøet.

Ramstadsletta 24, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 222117079
Sist endret 8. jul. 2021 12:41

Rapporter annonse