Crosstrainer inSPORTline inCondi ET660i II *TILBUD*

Til salgs
14 490 kr
inSPORTline Ellipsemaskin inCondi ET660i II vil ta treningen til et annet nivå. Den manuelle skråjusteringen tilbyr ytterligere to stigningsnivåer, slik at du kan gå oppover og derfor engasjere flere muskelgrupper. Det magnetiske bremsesystemet tilbyr ytterligere 16 motstandsnivåer . Det sikrer også utrolig rolig drift !

Denne elliptiske trener har en rekke avanserte funksjoner, hvorav den beste er inCondi- teknologi, som lar deg synkronisere maskinen med appen på telefonen din og velge mellom et bredt spekter av programmer, inkludert forskjellige forhåndsinnstilte programmer med forskjellige terrengprofiler, populære HRC-programmer eller et gjenopprettingsprogram . Appen lar deg også planlegge en virtuell rute på din telefon / nettbrett og kjøre hvor som helst i verden!

Maskinen har to par håndtak - ett par bevegelige håndtak og ett par faste håndtak med innebygde pulsmåler . Som et resultat trenger du ikke å bruke armene under treningen hvis du ikke vil. På de faste håndtakene er det også praktiske knapper som lar deg raskt endre motstandsnivået .
Flotte programmer for enhver anledning

Denne elliptiske trener tilbyr en rekke fremragende programmer! På kontrollpanelet på berøringsskjermen kan du velge mellom 10 forhåndsinnstilte programmer, hver med en annen terrengprofil. Og hvis det ikke er nok, kan du lage og lagre ditt eget program. Du kan også koble til en brystrem og bruke det populære HRC-programmet som automatisk justerer motstandsnivået slik at du holder deg i din målpulszone. Den WATT programmet fungerer på samme prinsipp som HRC program, med den eneste forskjellen er at i stedet for en pulssone, er du sette opp mål makt. Og når du er ferdig, vil gjenopprettingsprogrammet gi deg informasjon om kondisjonen din.
Flywheel weight


7 kg

Gear ratio: flywheel


1:11

Resistance operation


electronic

Number of resistance modes


16

Pedal spacing


24 cm

Stride length


51 cm

Number of modes


21

Preset programs


10

User programs


4

HRC program


yes

WATT program


yes

Recovery program


yes

Body fat program


yes

Manual program


yes

Heart rate monitor


yes

Tablet holder


yes

Water bottle holder


yes

HR belt receiver


Yes (Polar T31, T34, Sigma 5kHz are recommended for unencrypted 5 kHz analog signal)

HR belt included


no

Transportation wheels


yes

Uneven surface adjustment


yes

Foldable


no

Dimensions


l184,8xw72,4xh72,1 cm

Folded dimensions


X

Maximum user height


210 cm

Weight limit


150 kg

Weight


85 kg

Braking system


magnetic

Power source


AC adaptor 9V, 1.3A for AC 100V~240V

Kan hentes på Nesbru etter avtale med kundeservice.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsmesteren er en av de største aktørene på nett på treningsapparater og treningsutstyr. Vi fører følgende produktgrupper: Treningsapparater, Crosstrainer, romaskiner, spinning, tredemøller, vibrasjonsmaskiner, styrkeapparater, treningsutstyr, elektroniske apparater, løping, små apparater, sport, basketball, ballspill, kampsport, yoga , leker og spill.

En fellesnevner for vår virksomhet er at de produkter vi markedsfører, skal ha høy kvalitet og at du som kunde skal være sikret et godt kjøp og god service.

Kundesenterets åpningstider:
Mandag – Fredag – 10.00-16.00
Lørdag / Søndag – Stengt

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 221523053
Sist endret 10. jun. 2021 09:57

Rapporter annonse