Video

Massasjepistol - Best i test 2021 - 30 hastigheter - 6 hoder - Norsk Merkevare

Til salgs
1 990 kr
Pris: 1990,- men bruk gjerne rabattkode: "FINN15" for 15% ekstra avslag. Fri Frakt & Retur.

Leveringstid: 1-2 virkedager til hele Norge.

Vår bestselgende massasjepistol PRIME 2.0 er en medium massasjepistol. Den er bestselger på grunn av sine spesifikasjoner til den moderate prisen. En perfekt førstegangs-massasjepistol.

Se også våre andre massasjepistoler her: https://vivagun.no/products/massasjepistol

BEST I TEST 2020: “Best i sin prisklasse"

Massasjehoder: 6

Batteritid: 5-6 timer

Dybde: 12mm (Amplitude)

Unike hastighetsnivåer: 30 (1200 - 3200 slag i minuttet)

Støynivå: 45db (Stillegående)


VIVA? - MASSASJEPISTOL
Vår Massasjepistol er utviklet og har gjennomgått testing i samarbeid med fysioterapeuter over hele Norge, og vi har flere fysioklinikker som bruker produktet vårt daglig for å behandle sine pasienter.

VivaGun 2.0 blir brukt til å resituere av profesjonelle atleter, personlig trenere, løpere, vektløftere og mange flere grupper i aktivitet. Det blir mer og mer vanlig å anskaffe seg en massasjepistol for stive og støle muskler fra for eksempel kontorjobb, hjemmekontor eller generell nytelse.Riktig størrelse, høy kraft, lang batteritid og alle de beste massasjehodene. Vi kan trygt si at dette er den råeste massasjepistolen på markedet til sin pris. Massasjepistolen er utstyrt med en sterk, børsteløs og stillegående motor.

Ønsker du å redusere muskel og/eller leddsmerter, fremme restitusjon etter trening eller få bedre generell velvære? Da er Viva massasjepistol noe for deg.
NESTEN LYDLØS: med vår "Ultra Quiet Technology".
FLERE NIVÅER: 30 unike intensitetsnivåer opptil 3500 BPM
6 UNIKE MASSASJEHODER: Vi har kommet frem til de 6 beste hodene.
SMART DESIGN: Lett, stillegående og god å holde i over tid.
DIN NYE PERSONLIGE MASSØR:

Massasjepistolen passer for alle som trenger en god massasje, men den er også et ideelt verktøy for terapeuter og idrettsutøvere for å hjelpe restitusjon og rehabilitering av skader eller såre muskler. Med sine 30 ulike hastigheter kan du velge lavere frekvenser for å varme opp såre eller skadde muskler og bygge opp intensitet og hastighet for større muskelgrupper.

Massasjepistolen gir en god muskelmassasje etter trening for raskere restitusjon. Massasjepistolen fremmer sirkulasjon, forbedrer bevegelses området og hjelper til med å akselerere oppvarming og restitusjon.

Massasjepistol er batteridrevet og har opp til 6 timers batteritid, som er mye lengre enn de fleste massasje-apparatene på markedet!

Massasjepistol gir spente og stive muskler en dyp massasje som myker opp bindevev og reduserer stølhet. Apparatet har 30 forskjellige vibrasjonsnivåer og kommer til på de triggerpunktene som virkelig trenger oppmerksomhet, og vips, så har du riste av deg stølheten, løsnet opp vonde og anspente muskler.

Brukes av norske profesjonelle atleter. Se alle våre modeller her: https://vivagun.no/collections/massasjepistolINNHOLD I PAKKEN:
Massasjepistol 2.0
6 Massasjehoder.
Norsk ladekabel og bruksanvisning.
GRATIS: Reisebag til massasjepistolen.
GRATIS: Beskyttelsesgummi til VivaGun.


TEKNISKE SPESIFIKASJONER:
Hastighet: 30 hastigheter. 1200 BPM til 3500 BPM.
Slag per minutt: 1200 - 3500
Rekkevidde på slag: 10-12 mm
Batteritid: 6 timer
Batteritype: 2500mAh (Oppladbart Li-on Batteri)
Vekt: 1 kg.
Visste du at i følge forskning.no bidrar massasje til å redusere stress og angst.

MASSASJEPISTOLER DESIGNET FOR ATLETER
Våre massasjepistoler er designet for å fjerne ømhet fra såre muskler før og etter dine treningsøkter så du alltid kan yte maks. De er ideelle for elite atleter, alle som trener til konkurranser, og de som hater å ta seg fri fra gymmen for å restituere når de egentlig ikke må.


Med de unike intensitetsnivåene og ulike styrkene i hver massasjepistol. Våre massasjepistoler leverer den perfekte intensiteten og styrken for deg. Hodene som følger med er designet til å forbedre din fleksibilitet og mobilitet ved å bruke trigger-point massasjepistol terapi for å nå frem til akkurat de områdene som trenger kjærlighet.


DYPT MASSERENDE MASSASJEPISTOL

Tenk deg et elektrisk verktøy og en massasjekule hadde en baby. Resultatet ville være at denne rare enheten dukker opp ved siden av skumrullene på treningsstudioet ditt. I fysioterapeutens arsenal eller i favoritt trenerens sosiale feed: en massasjepistol. Men hva er det, og hvem er de egentlig for?

La oss først finne ut hvordan en massasjepistol fungerer. En batteridrevet motor festet til et gummihode produserer raske, repeterende slag, kalt perkusiv terapi, med en hastighet på omtrent 40 slag per sekund, avhengig av enheten. Når hodet kommer i kontakt med kroppen din, treffer det musklene dine med jevn, men intens kraft.

Massasjepistoler er spesielt effektive for folk som trener hardt og ofte. En pistol kan ikke bare raskt gjenopprette, det kan også forbedre bevegelsesområdet ditt når du bruker det før du trener. De er også ideelle for folk som trener for et arrangement, da de kan bidra til å avlaste tetthet som kan føre til overskadet skade, og for de som er utsatt for knuter og lokal smerte. En standard foamroll kan ikke komme så dypt eller lokalisert i vev, og det er ingen måte hendene dine kan jobbe så raskt som et motorisert hode.

Alle våre utvalgte massasjepistoler er bærbare og følger med en enkel veske med håndtak slik at du kan ta den med overalt. De lader raskt og holder i timevis. Disse effektive og praktiske massasjepistolene fungerer perfekt til å treffe områder av kroppen som ofte blir oversett av tradisjonell massasje, som albuer, lats og hofter. Med disse dyp vevs massasjepistolene kan du fokusere på alle områdene som trenger oppmerksomhet, selv om de er vanskelige å nå.

SMART OG TILPASSET MASSASJE
Dine muskler føles ikke like fra dag til dag, så massasjen du får skal ikke gjøre det heller. Våre smarte massasjepistoler har opp til 30 intensitetsnivåer avhengig av hvilke modell du velger. Så du alltid kan behandle musklene dine etter hvordan duI tillegg til at du kan justere hastighet etter ønske så kan du også velge mellom opp til 8 massasjehoder, slik at du treffer alle de riktige muskelgruppene og delene av kroppen din som trenger kjærlighet. Du trenger ikke å bruke ett enkelt hode for alle dine smerter og ømheter. Derfor har vi det store utvalget spesifikt til din massasjepistol. føler deg den dagen.KRAFTIG MUSKEL MASSASJE TIL HELE KROPPEN
VIVA? Smarte massasjepistoler er kompakte, og de leverer en intens massasje til hele kroppen i en elegant og lett innpakning. Alle massasjepistolene er under 2 kg.

Med våre massasjepistoler, kan du enkelt treffe hvilket som helst område som trenger et avbrekk. Inkludert nakken, nedre rygg, øvre rygg, bryst, armer, legger, lår, akilles og mer. Men unngå nakkepartiet om du tidligere har hatt eller har hjerte og karsykdommer.

Juster enkelt hastigheten mens du jobber deg rundt kroppens dype muskler, vev og ledd. Fra topp til tå.LEDENDE PÅ MARKEDET
VivaGun er en av de største aktørene på markedet i dag når det kommer til massasjepistoler. Vi leverer produkter med en kvalitet som er vanskelig å finne hos andre aktører. Alle massasjepistolene er børsteløse, noe som ikke er selvsagt på dagens marked. Men for oss det dette viktig. Vi vet at lyden produktet utgir er viktig for forbrukeren, så vi har arbeidet med å få den så lav som mulig. Vår første og største prioritet er og vil alltid forbli forbrukeren.

HVA SKILLE VÅRE MASSASJEPISTOLER FRA ANDRES?
Kvalitet er nøkkelordet hos oss, det er det som funker, for leverandør og forbruker. VivaGun er et av de største merkene på massasjepistoler i Europa, og var en av de første i Norge med produktet. Vi har virkelig ikke spart på kruttet når det kommer til utvalgte modeller. Alle er av topp standard, og svært konkurransedyktige innen pris i sin klasse. Vi har formet markedet slik det er i dag, og vil fortsette å gjøre det. Ikke bare for hver enkelt forbruker, men for Norges folkehelse, fordi det er det som betyr noe for oss. Den beste kvaliteten, til lavest pris, alltid.

Vivagun leverer alle massasjepistolene sine fra lager i Oslo.BEST PÅ MARKEDET
Alle modellene fra VivaGun har gjennomgått mange tester der vi og andre har sett på de faktorene som er viktig på et slikt produkt. Massasjepistolen er helsebringende og en stor investering for mange. Det er derfor viktig at kvaliteten står til forventningene, både for leverandør og forbruker. Vi tar stor stolthet i det faktum at vi har produkter av ypperste kvalitet. De er ikke bare testet mange ganger, men de kvalitetssikret. Materialer som er brukt er av høyeste kvalitet, batteriene er best i sin klasse og designene er elegante. Håndplukkede og gjennomførte verktøy som virkelig setter streken under folkehelsen.

FØL DEG ENERGISK OG UTHVILT
En tøff økt kan forlate deg med en følelse av tomhet og gjøre deg veldig sliten. Våre massasjepistoler vil ha muligheten til å fylle energibaren din og få deg til å føle deg oppladet. Bare ved å stimulere musklene og fjerne melkesyre og øke blodstrømmen i kroppen.

Den har en rask effekt og gjør det enklere for deg å konsentrere deg om din neste treningsøkt. Hodene som følger med er designet for å øke fleksibilitet i behandlingen. Med et fokus på trigger-point massasje terapi som treffer stedene som trenger behandling etter eget valg.

Våre kraftige settinger leverer de riktige nivåene for best behandling av dine smerter og plager. Tilbehøret er designet for å fremme fleksibilitet og bevegelighet ved å bruke trigger-point massasjepistol terapi til de områdene som trenger mest oppmerksomhet.

Noen generelle retningslinjer for hvordan man mest effektivt kan bruke en massasjepistol:Enkel aktivering: Ønsker du å spesifikt aktivere en enkel muskelgruppe kan du massere lett over opp til 15 sekunder for å aktivere musklene, og samtidig nervene.Dyp aktivering: Under en økt kan du enkelt ta frem din massasjepistol i 30 sekunder og reaktivere musklene dine som er under belastning. Dette kan også hindre krampe svært effektivt.Rehabilitering: Etter en økt der musklene har vært aktivert kan du tjuvstarte rehabilitering av de spesifikke fiberne i musklene som er slitt. Dette skjer ved at når massasjepistolen utfører perkusjon så vil det stimulere kroppen. Denne stimulasjonen vil lokke en økt blodstrøm som vil effektivisere prosessen med musklene.HVORDAN FUNGERER EN MASSASJEPISTOL?
Kroppen belastes hver eneste dag, fra små til store bevegelser. Din egen kroppsvekt er en belastning for kroppen. Heldigvis er naturen fantastisk og smart, og gjør det mulig for oss å restituere raskt fra dette. Men med tiden har vi funnet hjelpemidler som har effektivisert måten kroppen naturlig kan hente seg inn igjen på. En av disse måtene er perkusjonsterapi. Teknologi har endret hvordan belastning affekterer kroppen vår. Massasjepistoler har vært en del av denne revolusjonære utviklingen innen teknologien, og det er også det siste skriket. Verktøyene er et gjennombrudd for kroppsbehandling, og lindrer spenning i bløtvevet vårt raskt og svært effektivt.

Massasjepistolene kombinerer to veldig betydningsfulle prinsipper innen fysisk behandling. Enhetene kombinerer dybde og frekvens. Dette utgjør den perfekte kommunikasjonskanalen til kroppen om at her skjer det noe. Kroppen reagerer positivt på bevegelsene og setter i gang arbeid for å helbrede seg selv raskere.HVA GJØR EN MASSASJEPISTOL ?
Uansett om du er en idretsutøver, fysoterapaut eller bare en vanlig person som vil løsne litt på musklene så er dette produktet et gjennombrudd. Naturlig behandling som når frem til alle kriker og kroker for å forbedre din helse. En massasjepistol vil hjelpe deg å prestere bedre, bevege deg raskere og fjerne stivhet og støle muskler. Full kroppsbehandling, hver dag, hjemme eller på farten.

En massasjepistol hjelper mot:

Minimere restitusjonsperioder.
Øke frekvens for muskelbygging.
Lindre mot kramper og spasmer i musklene.
Myker opp vev.
Øker generell blodsirkulasjon.
Lindrer effekten av melkesyre.
Bedre aktivering av nervesystem og muskler.
Naturlig stressreduserende.
FORSKNING AV MASSASJEPISTOLER
Perkusjonsterapi har lenge vært kjent på markedet innen helse, og det er med god grunn. Håndholdt perkusjonterapi har i de siste årene eksplodert i populæritet innen treningsmiljøet og terapautiske miljøer. Det blir brukt for å øke fleksibilitet og minimere restitusjonstid. Men, det har vært lite konkret forskning innen feltet på mange år grunnet mangel på interesse. Det har nemlig ikke vært svært tilgjengelig for folk flest å ta i bruk denne type terapi. Dermed har det ikke vært bevis på at slike effekter tar sted.

Med utgangspunkt i et studie fra Institute of Human Movement Science, sport and Health i Østrike fra 2020 (Andreas Konrad, Christoph Glashuttner, Marina Maren Reiner, Daniel Bernsteiner, Markus Tilp).

Forskningen ble utført med mål om å bevise at perkusjon hadde en positiv effekt på muskler. De tok utgangspunkt i leggmuskler hos 16 friske, mannlige idrettsutøvere. Disse frivillige mennene hadde en historie med skader i beina. Det ble utført 2 * 5 minutters behandling med en massasjepistol på de frivillige. Dette var ved siden av et spesifikt treningsregime på 60 minutter med sykling hver dag, over en periode på en måned. Måleenheter brukt for resultater (ROM og MVC, SPSS 20.0 statistisk).

Resultatene overgikk alle forventninger. Det ble funnet tall som viste til mindre stivhet i og rundt muskelgruppene som ble behandlet, økt muskelaktivitet og reaksjonsevne. Men noe som kom som en overraskelse var at det var en mindre endring i pasientenes evne til å kjenne smerte i ettertid i behandlingsområdet.

Les mer om studiet her: Jurnal of Sports Science and Medicine (2020) 19, 690-694.

ER EN MASSASJEPISTOL VERDT INVESTERINGEN?
Det er ikke noen tvil om at massasjepistoler har en meget helsebringende effekt på kroppen. Mange kilder viser til dette. Spørsmålet er hvem er det verdt prisen for, et spørsmål som i sin helhet er basert på hver enkelt forbruker. Det er ikke en fasit på dette men flere. Før man gjør en besluttnign er det lurt å tenke litt rundt behovene sine.

Er man en som trener regelmessig så er absolutt dette verdt pengene. Som nevnt over så er perkusjonsterapi svært effektivt for behandling av stive og støle muskler. Folk som er aktive vil ofte søke å overbelaste musklene slik at de kan bli større og sterkere til neste belastning. Dette vil naturligvis føre med seg en restitusjonsperiode, noe et verktøy som en massasjepistol vil ha stor effekt på.

Personer i moderat aktivitet vil ofte ikke kjenne slike typer belastning som idrettsutøvere. Men alle burde være i fysisk aktivitet. Det er essensielt for et klar og sunt hode, og en viss grad aktivitet er anbefalt for et sunt hjerte. Også denne gruppen av folk kan dra stor nytte av et slikt apparat som utøver perkusjon. Økt blodsirkulasjon vil alltid ha en effektiv innvirkning hos selv de som trener på normale nivåer, og det kan gi deg den lille dytten til å komme i bedre form. Vi har utstyret, du har viljen! De som er i lite til ingen aktivitet er nok en massasjepistol ikke en god investering for. Unntaket er om du har noen smerter eller plager. Disse verktøyene gjør undere for for eksempel ryggsmerter. Er du i tvil om dette er et produkt for deg?

Ta kontakt med din lokale kiropraktor og spør, og om du lurer på noe mer så er det bare å kontakte oss.TIPS OG TRIKS:
VivaGun tilbyr trådløse toppmoderne vibrasjonsmassasje enhet som hjelper til med å slappe av ømme og stive muskler til forbedre mobiliteten.

Anbefales å bare brukes av voksne (18+).
Bruk bare på en tørr overflate av kroppen over klær ved å trykke lett og bevege den over kroppen omtrent 60 sekunder per region.
Bruk en VivaGun på kroppens bløtvev etter ønske uten å gi smerte eller ubehag. Ikke til bruk på hodet eller et hardt eller beinete område av kroppen.
Bruk kun applikatorene som gir best ønsket effekt.
Blåmerker kan oppstå uavhengig av kontroll innstilling eller påført trykk. Sjekk behandlede områder ofte og stopp umiddelbart ved første tegn på smerte eller ubehag.
Hold fingre, hår eller andre kroppsdeler borte fra skaftet og baksiden av applikatoren kan forekomme.• Ikke plasser gjenstander i ventilasjons hullene på en massasjepistol.
Ikke senk i vann eller la vann trenge inn i ventilasjons hullene på en VivaGun.
Ikke mist eller misbruk en VivaGun.
Bare lad opp med den medfølgende laderen du har fått med produktet eller andre godkjente ladere. Anbefales å spørre om kompatibilitet og sikkerhet ved kjøp av ny lader hos ekstern forhandler.
La aldri en Vivagun være i drift eller til lading uten tilsyn.
For vedlikehold, bruk et lett fuktet håndkle til å rengjøre enheten og tørk deretter med en myk klut.
Ikke bruk produktet i mer enn 10 minutter kontinuerlig, det kan aktivere beskyttelses enheten for overoppheting og stopper driften automatisk. Vent minst 20 minutter for å la det kjøle seg ned før du går tilbake
Tilstand Ny

Generell info

Leveringstid: 1-3 virkedager. Fri frakt og retur. 2 års garanti. 100 dagers fornøydsgaranti.

Fredensborgveien 38, 0177 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 221427028
Sist endret 6. sep. 2021 15:44

Rapporter annonse