Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Bruno

Til salgs
1 200 kr
Denne nydelige tigergutten heter Bruno. Han ble fanget inn fra søppelfyllinga på Heggstadmoen. Bruno er rundt 3 år gammel.
Bruno har nydelig kort tigerstripet pels og de vakreste grønne øynene vi har sett på lenge. Han kan være skeptisk i nye situasjoner og med nye folk. Men hvis man gir han tid og kjærlighet vil han blomstre opp.
Fosterhjemmet forteller: Bruno er veldig kontaktsøkende på morgen/kveld; og veldig glad i kos og lek. Bruno kan være litt skeptisk og beskjeden, men også leken og kosete. Når han syns noe er skummelt eller det kommer besøk gjemmer han seg på badet. Bruno sier aldri nei takk til lek og moro.
Bruno vil trives best i et hjem uten små barn. Bruno er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Velkommen til oss:-)

NB! Brakka er nå stengt for besøkende på grunn av Covid-19 restriksjoner

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 221009149
Sist endret 5. jun. 2021 18:51

Rapporter annonse