Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Benny

Til salgs
1 200 kr
Dette er Benny. Han er fanget inn fra Hommelvik. Han har gått ute over lengre tid og har tidligere blitt matet sporadisk av noen i området.
Benny er en nydelig stor hannkatt med tigerstripet kort pels. Ved inntak var han skeptisk til oss mennesker men etter en stund i fosterhjem har han blomstret opp.
Fosterhjemmet forteller: Benny blomstrer virkelig om dagen har har blitt en superkosete pus. Han er veldig skravlete og sosial der han er trygg, men er fortsatt litt uforutsigbar og både freser og biter litt ut av det blå. Han passer nok ikke som en pus for noen med små barn enda. Han liker å sitte i vinduskarmen og titte ut, kose seg med våtffôr til kvelden og bli klødd bak øret.
Benny trenger et rolig hjem uten små barn. Han lengter ut og vi tror og håper at han vil bli mer forutsigbar når han har muligheten til å være aktiv og bruke energi utendørs igjen. Det nye hjemmet må være forberedt på å bruke gi mye tid og kjærlighet for å gjøre Benny helt trygg.
Benny er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Velkommen til oss:-)

NB! Brakka er nå stengt for besøkende på grunn av Covid-19 restriksjoner

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 221007448
Sist endret 7. jul. 2021 15:56

Rapporter annonse