Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Cora

Til salgs
1 200 kr
Denne nydelige panteren heter Cora. Hun kom inn til oss 18.04.2020 fra Oppdal. Ved inntak var Cora drektig og etter kort tid kom det fire små nøster til verden. Nå har alle kattungene reist i nye hjem og Cora håper det nå er hennes tur.
Cora har hatt en vanskelig start på livet. Hun ble fanget inn på Oppdal bilopphuggeri sammen med flere andre katter, blant annet katen Conrad som viste seg å ha skuddskader. Den vanskelige oppveksten har gjort Cora skeptisk til mennesker. I den tiden Cora har vært hos oss har våre fantastiske fosterhjem jobbet hardt for å vise henne at vi ikke er så skummel. Hun har gjort store fremskritt og vi føler nå at det er tid for å gi Cora muligheten til å finne sitt evige hjem.
Fosterhjemmet forteller: Cora har helt klart blitt en mye tryggere katt. Hun ligger i sofaen ved siden av oss, lar oss kose med henne og hun står på lårene mine når hun får liquid snacks. Cora har også begynt å prate mye, samt male og koseklore på tepper. Hun er glad i lek og ligger helst ved siden av meg i sofaen for å få kos. Cora er enda skeptisk til fremmede og løper å gjemmer seg hvis det kommer besøk. I det siste har hun begynt å stikke hodet frem for å hilse på.
Cora ønsker seg en rolig familie uten barn. Det nye hjemmet må være forberedt på å jobbe videre med å gjøre henne helt trygg. Cora vil trenge mye tid og tålmodighet i ett nytt hjem.
Cora er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Velkommen til oss:-)

NB! Brakka er nå stengt for besøkende på grunn av Covid-19 restriksjoner

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 220868266
Sist endret 23. jun. 2021 11:21

Rapporter annonse