Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Lewi

Til salgs
1 200 kr
Dette er Lewi. Han er en nydelig stor hannkatt på 4 år. Han kom inn fra Lensvika. Der har han gått ute over lengre tid i en koloni sammen med andre katter.
Lewi kom inn til oss 16.11.2020. Ved inntak var han redd og skeptisk, og han har trolig aldri hatt kontakt med mennesker før dette. Lewi har vært i våre flinke fosterhjem som jobber daglig med å gjøre han tryggere. Lewi har kommet en lang vei men har enda ett stykke igjen før han blir helt trygg.
Fosterhjemmet forteller: Lewi er fortsatt en veldig rolig katt som sover mye om dagen, og leker masse om natten. Han har hatt en positiv utvikling hele veien, og pr nå har han endelig tolerert at vi klapper og klør han med hendene våre. Han elsker og bli klødd rundt hodepartiet, og vet nesten ikke hvor han skal gjøre av seg når han blir klødd. Han er ikke glad i når vi klapper lengre nede mot bakpartiet og kan reagere med biting og kloring. Han spiser og drikker godt, og klarer å spise samtidig som vi går rundt i leiligheten å driver med våre ting. Han syntes det er skummelt hvis vi klapper han mens han står midt på gulvet, da reagerer han med å rygge tilbake til sin faste plass. Han har begynt å mjaue på natten, men det er ikke intenst eller mye heldigvis. Lewi har også en tendens til å komme i jaktmodus når vi gjør våre kveldsrutiner rett før vi skal legge oss. Han ligger da under bordet med stort blikk og ligger klar til å ta oss. Han kan begynte å slå labben etter oss og angripe når vi går forbi han etter å ha gjort kveldsrutiner og slukket lys. Ellers er Lewi en så søt og fin kattepus med mye potensiale! Han utvikler seg sakte, men sikkert hver eneste dag💛
Lewi vil trenge et erfarent rolig hjem som kan gi han tid og rom til å finne sin plass og bli helt trygg. Lewi er en stor gutt med mye energi. Han gleder seg veldig til å utforske verden ute igjen, og vi tror at han vil bli roligere og finne seg mer til rette når han får mulighet til å være ute. Det nye hjemmet må være forberedt på å jobbe videre med sosialiseringen av Lewi.
Lewi er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Velkommen til oss:-)

NB! Brakka er nå stengt for besøkende på grunn av Covid-19 restriksjoner

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 220867661
Sist endret 4. jun. 2021 11:46

Rapporter annonse