FERIESALG! MAXI HAGESETT SOFA + TO STOLER OG BORD - PUTER INKL. EUR. PRODUSERT

Til salgs
3 790 kr
VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT - ENKEL BESTILLING

Beregn automatisk frakt direkte via linken til vår nettbutikk. Legg varen i handlekurva, tast inn ditt postnummer, og fraktpris beregnes automatisk. Velg mellom rimelig hjemlevering, eller enda rimeligere levering til nærmeste hentested (butikk o.l)

STØRRE UTGAVE AV VÅRT HAGEMØBELSETT I KUNSTROTTING. UTVIDET MED EN SKIKKELIG SOFA, TO STOLER OG ET BORD - KOMPLETT PUTESETT!

Dette er solid og gjennomført kvalitet - produsert i Europa for Europeiske forhold. Lukseriøs utførelse, tross gunstig prisnivå!Luksuriøst sett av to lenestoler, en sofa og et bord av kunstig rotting, inkludert puter.
Laget av veldig slitesterk polypropylen.

Laget av slitesterk polypropylen.
Veldig enkel å vedlikeholde og resistent mot UV- og værforhold
Takket være et kvalitetsbord uten glass, dette er settet som også passer for familier med barn
Enkel montering
Bord: 77 x 57 cm, høyde 42 cm.
Lenestol: Lengde 75 cm, Bredde 70 cm, Høyde 79 cm
Sofa: Lengde 128 cm, Bredde 70 cm, Høyde 79 cm
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 220737537
Sist endret 14. jul. 2021 01:54

Rapporter annonse