Kemppi MinarcTig Evo 200 MLP med 8 meter slangepakke

Til salgs
23 890 kr
MinarcTig Evo leverer det du forventer av et Kemppi TIG-sveiseapparat. Nøyaktig HF-tenning og all den kontrollen, effekten og arbeidskapasiteten som trengs for å gjennomføre de fleste profesjonelle sveiseoppgaver på en pålitelig måte. MinarcTig Evo er den perfekte løsningen for TIG-likestrømsveising innen lett industriell produksjon, installasjon, reparasjon og vedlikehold. Den lave vekten og kompakte størrelsen er et stort pluss for profesjonelle sveisere på farten.

Modellene inkluderer enten MinarcTig Evo 200 eller MinarcTig Evo 200MLP. Den kraftige PFC-strømkilden har en utforming som kombinerer praktiske fordeler for å øke ytelsen, blant annet enestående energiutnyttelse og evne til stabil levering via ekstra lange skjøtekabler på over 100 meter.

MinarcTig Evo-modellene har store LED-måleskjermer og en rekke funksjoner som omfatter kontroll av for- og etterstrømningstid for gass, strømstyrkens opp-/nedtrappingstid samt fjernkontrollalternativer. MLP-modellene har ekstra funksjoner, bl.a. Minilog-kontroll og halvautomatisk pulssveising. MinarcTig Evo er et sveiseapparat med to prosesser som også gir MMA-sveising av høy kvalitet med en rekke elektrodetyper for likestrøm.

Leveransepakken inneholder en Flexlite TX-sveisepistol (4 m / 8 m), kabler, gasslange og skulderstropp.
Tilstand Ny

Generell info

Pris oppgitt eks.mva

Produktene står utstilt hos FOSSDAL i Damsgårdsveien 229
Åpningstider: man-fre: 0700-1500, Lørdag: Stengt / evt. kan hentes helg etter avtale.
Vi tar forbehold om feil i annonsen.

For mer info.
Besøk oss gjerne på: www.fossdal.no

Damsgårdsveien 229, 5160 Laksevåg

Annonseinformasjon

FINN-kode 220536549
Sist endret 4. aug. 2022 15:34

Rapporter annonse