Lagertømming ( Philips 70" PUS8105 4K UHD LED Smart-TV )

Til salgs
7 990 kr
Tilbudet gjelder kun på Elkjøp Ullevål


Tre inn i en ny verden av TV-underholdning med en Philips 70" 4K UHD LED Smart-TV. Se på TV-kanaler eller bytt til en app via Saphi Smart TV for YouTube-videoer, strømming via Netflix og mye mer. For å gjøre det enklere å bruke stemmestyring, kommer TV-en med innebygd Alexa.

Ambilight-teknologi
Philips TV-er skiller seg fra andre apparater i TV-kategorien med sin unike Ambilight-teknologi. Denne modellen kommer med tresidig Ambilight som forstørrer skjermen ved å projisere glødende lys fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt den. Ambilight-teknologien matcher fargen i bildene på skjermen for å gjøre TV-opplevelsen mer omsluttende, og gjør at det ser ut som om TV-en nærmest flyter i luften.

P5 Perfect Picture Engine
P5 bruker en algoritme som digitalt optimaliserer alt innholdet på skjermen og øker prosesseringskraften, noe som resulterer i 50% høyere kvalitet. Resultatet er dypere sort, skarpere hvit og mer livaktige, naturlige farger, samt et høyt detaljnivå.

4K/UHD oppløsning
TV-en kan skilte med 4K/UHD oppløsning (3840 x 2160), noe som er fire ganger høyere enn Full HD oppløsning (1920 x 1080). Tre inn i en helt ny verden av underholdning, med utrolig bildeskarphet, presisjon, detalj og klarhet. UHD-oppskalering sikrer at du kan oppleve Full HD- eller HD Ready-underholdning, og HD TV-sendinger i enda bedre kvalitet.

HDR10+ (High Dynamic Range)
Opplev en utrolig fargedybde og et høyt kontrastnivå med HDR 10 Plus-teknologi som sikrer at mørke områder vil se enda mørkere ut, samtidig som lyse områder vil fremstå enda skarpere. Opplev et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser, og gjør bring TV-opplevelsen nærmere virkeligheten.

Dolby-bilde og lyd
Dolby Vision og Dolby Atmos gir deg en ekte hjemmekinoopplevelse. Dolby Vision gir deg livaktige farger som gir liv til innholdet på skjermer, og Dolby Atmos skaper en lyd som lar deg føle at du er i handlingens midtpunkt.

Saphi Smart TV
Det å se på TV handler i dag om mye mer enn TV-kanaler og filmer. Nå kan TV-opplevelsen forandres til nesten hva du vil. Philips egenutviklede Saphi Smart TV tilbyr høy hastighet og eksepsjonell bildekvalitet til en verden av underholdning. Smart-TV-apper er praktisk plassert sammen med andre kjernefunksjoner, noe som gjør det lettere å få tilgang. Populære strømmetjenester, som YouTube, Netflix, Amazon Prime video og flere, er kun noen få klikk unna.

Stemmestyring med Alexa
Gjør stemmen din om til en fjernkontroll og du kan enkelt byte kanal, bytte til Netflix eller finne innhold o gapper ved å ganske enkelt si hva du leter etter. Stemmestyringen lar deg også styre alle dine Alexa-kompatible enheter, som for eksempel lys eller termostat.

Inkludert i pakken:
- Philips 70PUS8105/12
- Fjernkontroll med 2 stk. AAA-batterier
- Strømkabel
- Hurtigoppstartsguide
- Sikkerhetshefte
- Bordstativ
Tilstand Ny

Sognsveien 68-70, 0855 Oslo

Elkjøp Ullevål Megastore

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 220082238
Sist endret 27. mai 2021 17:41

Rapporter annonse