"Herre, er det deg?" Nesten, det er KEF Blade

Til salgs
299 990 kr
Så gode er de, at man må inn på det sakrale for å beskrive disse to brennende busker av noen høyttalere.
Dette er utgangspunktet for all suksess som KEF har hatt de siste 10 årene, og det er ikke få. Med Blade, har KEF fått til det idealet de har jobbet etter i alle år, om å få all lyd til å komme fra ett punkt.
Dette gir en uovertruffen presisjon og detaljgrad i lyden, som er ganske magisk å oppleve.
Med totalt åtte stk 9" basselementer, i parvis motslående konfigurasjon, er grunnlaget for å virkelig kjenne musikken på kroppen, tungt tilstede. Enten man liker tysk ompa-ompa musikk i full lederhosen, eller Edith Piaf med ost og vin, så vil Blade holde deg trygt i hånda og lede deg rundt i drømmeland på en måte man vanligvis forbinder med reseptbelagte legemidler med røde trekanter på.
I tillegg til å ha en lyd som er som skjenket fra oven, så er det også meget behagelige å hvile øynene på. Det er ingen ulempe når man skal prøve å bortforklare/rasjonalisere for de nærmeste pårørende hva gudegavene koster. Dette er ikke lengre møbelkunst, men rett og slett bare kunst. Bra kunst, om noe slikt begrep finnes.

KEF Blade faller fort under kategorien "koster det, så smaker det", men det handler stort sett bare om prioriteringer.
Dersom man velger å pusse opp kjøkkenet, så oppdager man at stua ikke lengre matcher, så da må man ta det også, og da er man allerede lei av oppussing, og man har kanskje allerede gnagd seg inn til beinet på tålmodigheten i parforholdet på å velge riktige håndtak til det kjøkkenet, så videre oppussing er en sikker vei til samlivsbrudd.
På hytta hadde det vært kjekt med et anneks, men da vil jo bare svigermor komme fast på besøk, og det er jo flott...
En liten snerten sportsbil er kanskje morsomt, men da må du ikke glemme at den lille håpefulle i husstanden som nettopp har tatt lappen, etter 8 forsøk, syns det er enda morsommere, så den får du ikke brukt.

For snaue 300k får man mye fint som ikke er KEF Blade, men som man ser over, så vil ikke det være bærekraftig på sikt, så det mest fornuftige er å anskaffe KEF Blade.
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 220060661
Sist endret 27. mai 2021 17:48

Rapporter annonse