-50%! HC LUFTKJØLER MED TANK - LAV STØY - VIFTE - KJØLER - FUKTER MED INT.TANK

Til salgs
999 kr
VI SNEDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT - ENKEL BESTILLING

Beregn automatisk frakt direkte via linken til vår nettbutikk. Legg varen i handlekurva, tast inn ditt postnummer, og fraktpris beregnes automatisk. Velg mellom rimelig hjemlevering, eller enda rimeligere levering til nærmeste hentested (butikk o.l)


Elektrisk luftkjøler med en effekt på 110 W. Luftmengde 428 m3 / t. Vannbeholdervolum 3,5 l. Vekt 5,7 kg. Klasse: Klima T.

Kjølerens høyde er 82 cm, bredde 32 cm og lengde 22 cm.

HECHT 3810 imponerer fremfor alt med sin moderne design. Viften er helt skjult inni og kjøligere gir inntrykk av at luften selv strømmer gjennom en stor åpning uten noe driv.

Luftkjøleren fungerer på et enkelt fordampningsprinsipp. I den nedre delen er det en 3,5 l vannbeholder. Vannet pumpes deretter inn i kjølesystemet, hvor det avkjøles og fukter luften som går gjennom enheten. Overflødig vann føres deretter tilbake til tanken.

Luftkjøleren kan brukes i vifte, luftfukter, kjøligere modus, samtidig er det mulig å aktivere ioniseringsfunksjonen. Du kan stille inn 3 viftehastigheter, 3 typer blåser som pendler i retning av blåst luft eller en tidtaker. Du kan stille inn 3 provomodi: naturlig, normal, søvn.

Inkludert er en fjernkontroll.
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar lykkes veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 220019529
Sist endret 17. aug. 2021 02:30

Rapporter annonse