SALG! LUX HAGEPAVILJONG 4 x 3M - MED VEGGER OG LUFTING - SOLID

Til salgs
2 490 kr
VI SNEDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT - ENKEL BESTILLING

Beregn automatisk frakt direkte via linken til vår nettbutikk. Legg varen i handlekurva, tast inn ditt postnummer, og fraktpris beregnes automatisk - levert på ønsket adresse.

STOR OG LUKSERIØS HAGEPAVILJONG SOM HAR MULIGHET LUKKING MED "VEGGER". MODELLEN ER UTSTYRT MED LUFTNG I TAKET, OG HAR EN MEGET SOLID RAMMEKONSTRUKSJON. STORT AREALE OG UTMERKET TIL HAGEBRUK, ARRANGEMENTER FOR FAMILIEN OG MYE ANNET.

Konstruksjonen er uten skruer og derav enkel å montere og demontere, til tross for fraværet av skruer er den svært stabil. Taket er laget av polyester med PA-belegg, vegger i polyester.

Gulvoverflate: 3x4 m
Inngangshøyde: 207cm
180g polyester med coating i tak
160g polyester med coating i vegger
Kombinert stål og aluminium
Kvalitetsmøbel! Obs - stort kolli - kan være krevende å ta i mot
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar lykkes veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 220017524
Sist endret 26. jul. 2021 02:35

Rapporter annonse