WiFi kamera med solcelle og batteri

Til salgs
1 490 kr
Wifi Kamera Overvåkningskamera med batteri og solcellepanel. Perfekt for Norske forhold med kulde snø og regnvær. Fungerer over alt der det er mobildekning. Trenger ikke WiFi eller Strøm. Helt vanntett kamera i solid utførelse.
***Kameraet har blitt testet ute 6mnd. i vinter uten behov for opplading***


Overvåkingskamera med direkte overføring til mobil.

Dette kameraet bruker simkort så du kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kan sende varsel ved bevegelse. Ideelt for oppsyn med hytte eller eiendom der det ikke tilgang på WiFi.

*Support og bruksanvisning på Norsk*
Vi har fri support på alle våre kameraer på telefon og sms/melding. Kameraet er enkelt å installere, og enkelt å bruke.

*Opptak av video*
Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille over 100 timer video. Fordi kameraet bruker bevegelses utløst opptak kan det gå mange måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb. Det er også mulig å bruke skylagring, så opptakene lagret på nettet, utenfor kameraet.

*Bevegelsessensor*
Kameraet er utstyrt med bevegelsessensor som gjør at man kan ta opptak og få varsel i appen ved bevegelse. Man kan justere følsomheten. Sensoren er av PIR typen som reagerer på temperaturforskjeller. Dermed slipper man å få bilder av alt som rører seg i bildet. Alt dette stilles enkelt inn i appen.


*Nattbilder*
Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) (Kan skrues av og på) det sender ut om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. I mørket ser man ca. 10 meter med dette kameraet.

*App*
For å se bilder og opptak fra kameraet brukes en app. Denne er tilgjengelig for Å A p p l e og Android telefoner og nettbrett. Appen heter UBox, og den er gratis å laste ned, og bruke. Den er brukervennlig og stabil, og har alle funksjoner man trenger.

Kameraet er testet av meg over tid og er stabilt, brukervennlig, og solid nok for bruk ute i vær og vind, også på kysten der sjøsprøyt og salttåke kan være et problem.

*Strøm*
Kameraet bruker 5V strøm fra USB-C kabel,. Det følger ikke med strømadapter, men en vanlig USB mobillader kan brukes.
Målt strømforbruk 0,03W i standby og opptil 3W i bruk avhengig av av om IR nattlys er av eller på. Det er ca. 2 meter ledning fra stikkontakt. Kameraet egner seg til bruk direkte koblet til 12V på solstrøm, bilstrøm, båtstrøm eller annen 12V kilde.

*Oppløsning*
Oppløsningen er 2 Megapixel med lyssterk Low Lux billedbrbrikke. Det tilsvarer oppløsningen på en moderne TV og gir gode bilder både natt og dag. Det er 4x digital zoom på kameraet så man kan se detaljerte bilder selv på avstand.


*Kamera UBox 4G Hd 2490,-*

*UBox 4G HD Batteri kamera
*Solcellepanel
*Btaketter for montering av kamera og Solcellepanel på vegg etc.
*USB-C ledning
*Bruksanvisning for kamera og app
*Gratis support på telefon/melding (Norsk)


Frakt kr. 149,- med Posten.


Tekniske data:

Størrelse: 9x5x5 cm
Synsvinkel: Ca 90
Billedsensor: 2 Megapixel Low Lux
Strøm: USB-C ledning for mobillader følger med
Strømforbruk: 0,03W i standby, 3W i bruk med IR Lys med
Modell: UBox 4G HD
Farge: Hvit
Min. lys: 0,01 lux
Nattlys: 6 stk. IR led. Ca. 10 m. rekkevidde.
App: Ubox (Android og A p p l e)
Støtte for skylagring: Ja
IP grad: 66

Søkeord:

Overvåkingkamera Wifi kamera IP kamera NRV Surveilence Camera Cctv Overvåkningskamera Sikkerhetskamera Utendørs kamera 3G 4G GSM Simkort Sim Card Viltkamera Hyttekamera Fjøskamera Stall kamera Gårdskamera Byggeplass Overvåkningskamera Alarm Kameraovervåkning Videoovervåkning
Batterikamera Solar kamera Solcelle 4G Kamera Solcellekamera Batterikamera
Tilstand Ny

Generell info

Kamera og Sikkerhet er spesialister på stabile overvåkingskameraer med sylskarpe bilder som kan vise bilde og opptak rett på mobil og nettbrett. Vi har modeller fra 790,- som har gode bilder og byggekvalitet som tåler vårt klima.

Vi installerer også kameraer hos bedrifter og private.

Tårnvegen 20, 1929 Auli

Annonseinformasjon

FINN-kode 219815199
Sist endret 25. mai 2021 10:48

Rapporter annonse