GOLDSKI SKATE SR ELITE ROSA MED BINDING

Til salgs
1 599 kr
GOLDSKI SKATE SR ELITE er endelig klar for markedet! Sammen med eliteutøvere har vi utviklet en helt ny rulleski som har sterkt forbedret stabilitet og som er ekstremt lette å føre. Stammen er senket 7 mm forhold tidligere modell, dette fører lavere tyngdepunkt og mindre vibrasjon i skiene. Stammene er produsert av aluminium og er noe lenger enn det som er standard hos andre produsenter, dermed sikres optimal skifølelse. Og en annen ting; vi monterer disse skiene selv. Detalj for detalj, ski for ski. Med komponenter vi selv har spesifisert og får produsert i Norge og Sverige. Mye er overdimensjonert for å kunne takle de tyngste løperne (100 kg+) og røff bruk. Du kan velge mellom rosa, gull eller sølv dekor.


Fordelen med Prolink er mindre materialer mellom ski og støvel. Du kommer lavere, og dette bidrar til god kraftoverføring og følelse med underlaget. Bindingen består av to deler, bindingshus og bakplate. Dette gir en solid konstruksjon og passer alle skostørrelser.

Kompatible støvler: Alfa, Alpina, Fischer, Madshus og Rossignol med NNN-såle, i tillegg til Atomic og Salomons nye Prolink-såler.
Bindingshuset har god gripeflate på mekanismen, og gjør åpning og lukking enkel selv med hansker eller frosne fingre.
Spesifikasjoner:
• Total lengde m/hjul: 750 mm
• Lengde stamme inkl. gafler: 667 mm

• Avstand fra stamme til bakken: 33 mm
• Avstand hjul: 648 mm
• Bredde hjul: 24 mm
• Diameter hjul: 100 mm
• Gummihjul med motstand 2
• Materiale stamme: Aluminium
• Vekt/par: 2 k
Tilstand Ny

Generell info

Nettbutikken Gullsport.no er nå godt etablert i markedet. Vi som drifter nettbutikken har flere tiårs erfaring fra sports- og friluftsbransjen. Med brennende iver er vårt mål å gi deg som kunde en mulighet til å velge unike varer til sport, fritid og friluftsliv. Sortimentet vårt består av produkter fra en rekke kjente og kvalitetsbeviste leverandører fra hele verden. Felles for våre varer er at de skal være tilpasset aktivt bruk under røffe nordiske forhold. Enten du elsker å trene, reise eller bare nyte det å være ute i friluft. Vi fører følgende kjente merkevarer: Ski Trab, Vauhti, Roeckl, Ferrino, Norsk Turmat, Incrediwear, Inferno, Elpex og Altus. I vår nettbutikk ønsker vi at du som kunde skal føle deg like trygg som når du handler i en fysisk butikk. Vår nettbutikk er alltid åpen og vi ønsker gjerne å høre fra deg pr email på post@gullsport.no Vi sender via Bring/Posten over hele landet og setter alltid vår ære i rask levering. Alle bestillinger over 1000,- sendes fraktfritt. På ordre under 1000,- kommer frakt på 99,- i tillegg. Vi har en sikker og enkel betalingsløsning via Nets.

Vøyenengtunet 14, 1339 Vøyenenga

Annonseinformasjon

FINN-kode 219202090
Sist endret 20. mai 2021 10:44

Rapporter annonse