Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Lars Monsen

Til salgs
1 200 kr
Denne karen heter Lars Monsen. Han er en skikkelig tøffing som ble fanget inn fra en koloni i Lensvika 11.01.2021.

Lars Monsen er en nydelig oransj gutt på 2 år. Han var en skikkelig sinnatagg ved inntak men han har roet seg i fosterhjem. Det er enda en lang vei å gå, men vi ser store fremskritt hos Lars M.
Fosterhjemmet forteller: Det går greit med Lars Monsen, han elsker kos (med pinne), vi må fremdeles lure litt for å få ta på potene hans. Og etter å ha ei uke med å kunne kose på hodet mens han spiser mat, så har han nå ikke lyst til det. Men det går seg sikkert til. Han går mellom kontoret og gangen, så han utvider territoriet sitt, og er ganske nysgjerrig på hender som holder kosepinnen. Han setter i gang med maling og knøing med en gang vi stryker og elsker kos på rumpa og magen. Om han byr den fram men ikke blir klødd på den blir han nesten litt fornærmet. Ellers er han fremdeles en liten fin pus, litt smånervøs til tider, men veldig glad i kos

Lars Monsen vil trenge et hjem som kan jobbe videre med å gjøre han tryggere. Dette krever en dedikert familie som forstår at det vil ta tid før han blir helt trygg. Han adopteres ikke ut til familier med små barn.

Lars Monsen er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Velkommen til oss:-)

NB! Brakka er nå stengt for besøkende på grunn av Covid-19 restriksjoner

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 218101444
Sist endret 23. jun. 2021 11:20

Rapporter annonse