Søtnosen Benjamin fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Har du et rolig hjem til Benjamin?

Benjamin, eller Benji som vi liker å kalle han, er en alvorlig søtnos. Han har funnet seg godt til rette og er en sann fryd å ha i hus. Han har lagt sin elsk på en spesiell person i husholdningen og når de er sammen er Benji veldig kosen og pratsom. Han snakker faktisk ganske mye, og svarer gjerne på våre henvendelser.

Han er veldig glad i mat og når det nærmer seg måltider gir han beskjed med sin søte stemme. Det beste han vet er å bli klødd under haken, og han ruller seg av og til rundt for å bli klødd på magen.

Benjamin har et rolig temperament og er glad i å slappe av i godstoler. Han finner av og til noe å leke med også, men er mest glad i å slappe av.

Han er ikke så glad i støvsugeren og kan bli litt skremt av høye lyder og brå bevegelser. Benji ønsker seg et rolig hjem.

Benjamin er estimert født 31.01.17

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.
Vi trenger også fosterhjem!
Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4321 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 217913399
Sist endret 13. mai 2021 15:29

Rapporter annonse