Stor Brudeparaply Vogue V 100

Til salgs
699 kr
Klassisk ren, stor kvalitets brudeparaply fra VOGUE. Brudeparaplyene til VOGUE er som alle andre paraplyer fra VOGUE av meget høy kvalitet med "Du Pont" teflon belagt duk og er windproof. Det vil si at brudeparaplyen skal kunne vrenge seg i kraftig vind for ikke og bli ødelagt, for så og kunne vendes tilbake. Denne brudeparaplyen har aluminiums ramme og spiler. Brudeparaplyen har auto åpning. Gjør seg godt på bilder, praktisk i sterk sol, og når man er uheldig med været på den store dagen. Stor nok til to.Windproof

Lengde sammenslått: 93 cm

Diameter åpen: 119 cm

Vekt: 585 gr
Tilstand Ny

Generell info

BagBrokers.no er en NORSK nettbutikk med et moteriktig og aktuelt utvalg av reiseutstyr, kofferter, sekker og bagger. Våre kunder er reiseglade, og ønsker seg moteriktige kvalitetsprodukter både til hverdag og ferie.

Selskapet holder til i Asker,og våre medarbeidere har bred erfaring, både med netthandel og produkter. Vi står på knallhardt, for å tilby det beste utvalget på nett av kvalitetsvarer. Vi har veldig raske leveringer og som et Norsk firma betaler vi fraktkostnaden.

Vi driver kun utsalg via internett og i vårt sortiment finner du kjente merkevarer som blant annet:SAMSONITE,AMERICAN TOURISTER BY ANDERSEN ,DELSEY PARIS,EPIC, LEXON, GRAYL, ÖGON, VICTORINOX VOUGE, ROKA LONDON OSV.

Vi selger kun kvalitets produkter til riktig pris!

Postboks 126, 1371 Asker

Annonseinformasjon

FINN-kode 217636074
Sist endret 6. mai 2021 11:37

Rapporter annonse