Heym SR30 Carbon Ultra Light Riflepakke

Til salgs
66 900 kr
Heym SR 30 rifle er en rettrekker med oppspenner produsert i Tyskland av Heym.

Heym er kjent over hele verden for sitt håndverk, nøyaktighet og holdbarhet. Merket representerer over 150år med erfering kombinert med det beste innen moderne matrialer, maskineringsegenskaper og håndverk.

SR30 mekanismen er veldig allsidig ettersom bolten er lukket uten at mekanismen er spent. Dette skjer først når hevarmen skyves frem. Det er ikke mulig å avfyre uten at bolten er 100% låst i mekanismen. Dette er grunnen til at Heym er kjent som verdens sikreste rettrekker.

Bolten låses ved at 6 kuler skyves ut av bolten i en kanal foran i låsekassen. Den største testen på mekanisme ble utført i Suhl Tyskland hvor de med suksess testet SR30 med 8000 Bar med trykk uten svekkelser. Rett og slett enestående.Egenskaper

Rettrekker

Kaldhamret pipe

Produsert på egen fabrikk

Eksepskjonell nøyaktighet

Elegant design

Uttagbart magasin

Ferdig beddet fra fabrikk

Tilgjengelig i LINKS

OppspennerDetaljer

Vekt på riflen: 2.770 Gram med Alu-Picatinny skinne

Stokklengde 37 cm

Vekt på stokk: 650 Gram

Løpslengde: 55 cm

Totallengde: 109 cm

Vi har nå satt sammen en riflepakke med tysk ingeniørkunst. Tyskproduserte kvalitetsrifler i fra Heym Carbon i valgfritt kaliber. Her får du en velfungerende systemrifle med likt løpsbyttesystem som Blaser, Mauser etc. Rifla kommer med Oppspenner for opimal sikring av våpenet. Rifla kommer med picatinnyskinne i flyalminium, noe som gjør den lett og solid. På toppen bruker vi kvalitetsmontasjer i stål og har valgt å montere en Swarovski Z6I 2,5-15x44 BT. Denne leveres ferdig grovinnstilt!

Siden dette blir lettvektsriggen uten like så har vi selvsagt valgt å montere en A-Tec Carbon 01 demper!

Sluttvekta på hele riggen blir derfor rett i underkant av 4 kg!
Tilstand Ny

Generell info

Norhunt ble etablert i 2016 men ideen startet allerede i 2014, ideen var en forretning/børsemakerverksted med fokus som spesialforretning med børsemakerverksted for jegere, villmarkinger og friluftsfolk!

Vi skal holde høy Service, Kvalitet, Kunnskap og veiledning. Vi etterstreber å alltid være der for våre kunder gjennom hele prosessen om det skulle være nytt våpen, ny optikk eller for utberinger/reprasjoner av ditt eksisterende våpen.

Sender over hele landet.
Våpen selges mot gyldig ervervstillatelse.

2040 Kløfta

Annonseinformasjon

FINN-kode 217509130
Sist endret 5. mai 2021 10:38

Rapporter annonse