INAKTIV

Saturday U-sofa | Leveringsklar

Til salgs
4 900 kr
Fin Saturday lounge-sofa i behagelig gråfarge. Med sine 3.30 m i bredden rommer den sannsynligvis alle du skal ha plass til. Bonus med armlene på venstre side sett forfra.
Sofaen kan speilvendes.

Det er et par malingsflekker på innersiden av 2 av sitteputene. Disse synes ikke når putene er vendt mot hverandre i sofaen.

Sofaens ramme er renset med Kärcher rensemaskin og gode produkter fra samme leverandør. Putetrekkene er avtakbare og vasket.

Mål:
Høyre: 259 cm
Bredde: 330 cm
Venstre sjeselong: 145 cm.
Tilstand Brukt

Generell info

Velkommen til en hyggelig handel hos Divano AS! Vi har et godt utvalg av brukte sofaer, enten de er renset/vasket eller omtrukket med nye trekk i herlig møbelstoff av god kvalitet. Sjekk gjerne ut butikken vår ved å søke "Divano AS" her på Finn.

Å kjøpe brukt er bra for både miljøet og lommeboka. Send oss gjerne en melding eller mail om visning, levering eller andre ting du lurer på. Meldinger via Finn havner i innboksen til mailadressen knyttet til din finnkonto.

Vi kan som oftest tilby levering allerede samme dag til Oslo, Akershus, Vest- og Østfold. Kan også ordne frakt til andre deler av landet.

Sofaene våre selges "som de er". Annonserte priser er ink MVA.

Stanseveien 40, 0976 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 217490257
Sist endret 15. nov. 2021 22:09

Rapporter annonse