Lenovo Yoga Book 360 (2-i-1 nettbrett) Intel Atom 64GB (Garanti)

Til salgs
3 900 kr
Innhold:
1. Om produktet
2. Hvorfor kjøpe Yoga Book?
3. Hvem Yoga Book passer for
4. Spesifikasjoner
5. Tilbehør
6. Viktig å vite om ThinkPad!
7. Nøkkelord
8. Generell info


1. Om produktet
Søker du den beste løsningen til din produktive og mobile hverdag?
Lenovo Yoga Book er en perfekt partner som gjør arbeidshverdagen så lett og rask at du aldri ønsker å gå tilbake til normale bærbare maskiner igjen. Den er løsningsorientert, fleksibel og lynrask, og tilbyr deg muligheten til å utfolde deg kreativt i mye større grad enn før.
Den medfølende kraftige 8-generasjons prosessoren sammen med tilhørende skjermdriver tillater til og med spilling på denne maskinen.


2. Hvorfor kjøpe Yoga Book?
Produksjon av en ny PC koster belaster miljøet utrolig mye. Istedenfor å bidra til å fylle landmasser med skadelig elektronisk avfall, kan du kjøpe brukte kvalitetsprodukter av oss. De er ment for å vare 8-10 år- altså mye lengre enn det du får kjøpt hos de større kjedene. Er produktet bare 2-3 år gammelt, så gjenstår det ca 5-7 år av dens tiltenkte levetid. Behandler du produktet pent så snakker vi enda lengre.


3. Hvem Yoga Book passer for
Mobile kontorbrukere og reisende som trenger en sterk og fleksibel løsning til kontraktsigneringer, nettbrettfunksjoner eller en svært stilig bærbar datamaskin.


4. Spesifikasjoner
- Prosessor: Intel Atom x5-Z8550 4 x 1.4 - 2.4 GHz, Cherry Trail
- Minne: 4GB LPDDR3
- Lagringsdisk: 64GB eMMC Flash
- Skjerm: 10’’ Glossy IPS (218nits)
- Skjermoppløsning: 1920 x 1080 FHD
- Skjermdriver: Intel HD Graphics 400
- 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi
- WWAN: LTE
- Bluetooth 4.2
- Kamera 1: 8 MPix
- Kamera 2: 2 MPix
- Mikrofon/hodetelefon-jack
- MicroSD kortleser
- USB 2.0
- Micro-B
- Micro-HDMI
- Stereo-høyttalere
- Vibrasjonssensor
- Akselerometer
- Posisjonssensor
- Vekt: Ca 665g
- 9.6 x 256.6 x 170.8 mm
- Windows 10 Pro 64 Bit
-5. Tilbehør
Trenger du tilleggsutstyr eller tilbehør til maskinen din?
Med bakgrunn i over 25 års erfaring fra bransjen, vil vi kunne hjelpe deg med det utstyret du trenger. Som for eksempel:
• Dataskjermer
• Trådløst eller kablet tastatur og datamus
• Større (eller mindre?) harddisker, SSD disker og NVMe SSD disker
• Oppgraderinger av RAM
• Dockingstasjoner
• Office Pakker
• Grafikkort
• Videokabler og strømforsyninger
• Klargjøring av PC med personlig oppsett


6. Viktig å vite om ThinkPad!
ThinkPad har utrolig mange fordeler sammenlignet med konsumer produkter du får kjøpt hos de større kjedene. Her er eksempler på hvorfor du burde kjøpe ThinkPad av oss:
- ThinkPad varer godt mot 8-10 år ved normal bruk. Kan vare lengre ved pent bruk.
- ThinkPad har IPS og Full HD på skjermene sine.
- ThinkPad har veldig stort fokus på software og hardwaresikkerhet.
- ThinkPad er så hardføre at militæret bruker ThinkPad i felten.
- ThinkPad produkter har magnesiumlegering og rullebur (roll cage) for ekstra beskyttelse av komponentene.
- ThinkPad har prisbelønte, ergonomiske tastatur og verdens beste trackpoint.
- ThinkPad kan dockes. Enten som en løsning under maskinen- eller med en USB-løsning.
- ThinkPad har god kompatibilitet med Linux. Perfekt for utviklere.
- Nye ThinkPader er svært dyre, og etter endt leasingperiode er de utrolig mye lavere i pris- og mye mer overkommelig for private.


7. Nøkkelord
Nettbrett, tablet, bærbar, kraftig, rask, sterk, Book, kreativitet, tegne, penn, lese, youtube, netflix, HBO, spill, gaming, Halo,
Merke Lenovo
Tilstand Ny

Generell info

Hvordan bestiller jeg?
Du kan skrive til oss på post@planbit.no med kontaktinformasjonen din slik at vi kan sette opp en faktura for deg. Du kan også trykke på Kjøp i nettbutikk -knappen i denne annonsen for å handle elektronisk med Klarna eller VIPPS. Varen(e) blir utsendt fortløpende med Bring.

Hvem er Plan B IT
Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.


Kontakt oss:
Trenger du hjelp med å tilpasse en PC, eller ønsker du et tilbud? Om du trenger en tjenesteløsning, pakkeløsning eller hva som helst så kan du kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 35 96 35 96
E-post: post@planbit.no
Facebook: Plan B it


Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.


Trygg handel hos Plan B IT
Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.
Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene.


Viktige linker
Personvernerklæring: https://www.planbit.no/personvernerklaering/
Vilkår og betingelser: https://www.planbit.no/om-oss/vilkar-og-betingelser/

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 216886543
Sist endret 21. okt. 2021 10:02

Rapporter annonse