4G Kamera med bilde på mobilen. Bevegelses alarm

Til salgs
2 190 kr
4G Ultra HD overvåkningskamera for Norske forhold med kulde snø og regnvær. Fungerer over alt der det er mobildekning. Trenger ikke WiFi! Helt vanntett kamera i metall utførelse.


Overvåkingskamera med direkte overføring til mobil.

Dette kameraet bruker sim kort så du kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kan sende varsel ved bevegelse. Ideelt for oppsyn med hytte eller eiendom der det ikke tilgang på WiFi.

*Support og bruksanvisning på Norsk*
Vi har fri support på alle mine kameraer på telefon og sms/melding på finn.no. Jeg sender også med bruksanvisning på Norsk som gir en enkel innføring i installasjon av app og kamera, samt funksjonene appen. Siden kameraene er enkle å installere, og bruksanvisningen er grundig med bilder, og enkel og forstå, klarer de fleste seg på egen hånd, men jeg er gjerne behjelpelig hvis det skulle være ønskelig.

*Opptak av video*
Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 64Gb minnekort kan du spille inn opp til 10 dager kontinuelig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb.

*Bevegelsessensor*
Kameraet er utstyrt med bevegelsessensor som gjør at man kan ta opptak og få varsel i appen ved bevegelse. Man kan justere følsomheten, og hvor i bildet man får utløst opptak/varsel så man slipper problemer med busker og trær som beveger seg i vinden. Alt dette stilles enkelt inn i appen.


*Nattbilder*
Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) det sender ut om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. I mørket ser man ca. 30 meter med dette kameraet.

*App*
For å se bilder og opptak fra kameraet brukes en app. Denne er tilgjengelig for A pple og Android telefoner og nettbrett. Appen heter CamHipro, og det er gratis å laste den ned, og bruke den. Den er brukervennlig og stabil, og har alle funksjoner man trenger.

Det blir sendt med krympestrømpe for å sikre vanntett forbindelse mellom strømforsyning og ledning til strømforsyning. Kameraet er testet av meg over tid og er stabilt, brukervennlig, og solid nok for bruk ute i vær og vind, også på kysten der sjøsprøyt og salttåke kan være et problem.

*Strøm*
Kameraet bruker 12V strøm, og det følger med et strømadapter for 220V. Målt strømforbruk 2-4W avhengig av om IR nattlys har vært av eller på. Det er ca. 1 meter ledning fra stikkontakt. Kameraet egner seg til bruk direkte koblet til 12V på solstrøm, bilstrøm, båtstrøm eller annen 12V kilde.

*Oppløsning*
Oppløsningen er 5 Megapixel med lyssterk Sony Low Lux teknologi. Det tilsvarer 2,5 ganger oppløsningen på en moderne TV og gir utrolig skarpe bilder både natt og dag. Det er 4x digital zoom på kameraet så man kan se detaljerte bilder selv på avstand.

*Byggekvalitet*
Kameraer er robust og solid laget i støpt aluminium. Det er skrudd sammen med kraftige silikonpakninger for maksimal tetthet, og lednings gjennomføringen er sikret med støpt epoxy. Dette i tillegg til fuktsikring av strømledningen med krympestrømpe, gjør at kameraet tåler all slags vind og vær. Elektronikk og optikk er av god kvalitet som er laget for å vare lenge.

*Kamera CamHi 4G UltraHd 2190,-*

*4G UltraHD kamera,
*Strømforsyning
*Norsk Bruksanvisning for kamera og app
*Krympestrømpe for værsikring av strømledning
*Gratis support på telefon/melding (Norsk)


*Utstyrspakke 449,-*

*2 stk laminerte skilt, Kamera overvåket område
*Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning.
*Minnekort for opptak. 64GB med kapasitet opptil 3 dager kontinuerlig video.
*Krympestrømpe for værsikring av strømledning


Frakt kr. 149,- med Posten.

Totalpris med frakt og utstyrspakke: 2788,-
Totalpris kun kamera med frakt 2339,-

Tekniske data:

Størrelse: 19x6x6 cm + antenne
Synsvinkel: Ca 90
Billedsensor: Sony 5 Megapixel Low Lux
Strøm: 12v, 1a 220v adapter med ca. 1m. ledning
Strømforbruk: 2-4W avhengig av om nattlyset er i bruk
Modell: CamHi 4G UltraHD
Farge: Svart
Min. lys: 0,01 lux
Nattlys: 6 stk. IR led. Ca. 30 m. rekkevidde.
App: CamHiPro (Android og Apple)
IP grad: 66

Søkeord:

Overvåkingkamera Wifi kamera IP kamera NRV Surveilence Camera Cctv Overvåkningskamera Sikkerhetskamera Utendørs kamera 3G 4G GSM Simkort Sim Card Viltkamera Hyttekamera Fjøskamera Stall kamera Gårdskamera Byggeplass Overvåkningskamera Alarm Kameraovervåkning Videoovervåkning
Tilstand Ny

Generell info

Kamera og Sikkerhet er spesialister på overvåkingskameraer som kan vise bilde og opptak rett på mobil og nettbrett. Vi har modeller fra 790,- som har gode bilder og byggekvalitet som tåler vårt klima. Aller våre kameraer bruker appen "CamHipro" som er stabil og enkel å bruke og installere.

Vi installerer også kameraer hos bedrifter og private.

Se gjerne vår web side: www.kameraogsikkerhet.no

Tårnvegen 20, 1929 Auli

Annonseinformasjon

FINN-kode 216051728
Sist endret 23. apr. 2021 18:08

Rapporter annonse