OUTLETSALG! LG 65" 8K 65NANO996 (2020)

Til salgs
21 241 kr
Utstilling selges med nykjøpsgaranti. Nypris: 45490 KR.

LG 65" NANO99 8K NanoCell TV kombinerer lekker 8K-bildekvalitet med galleridesign. La deg begeistre av kinolignende kvalitet, imponerende visuell kvalitet, Full Array Dimming, romlig lyd med mer i en TV som fremstår som et kunstverk.

65" LED smart-TV, Gallery-design
?9 Gen 3 AI Processor 8K
WebOS, ThinQ AI, Magic Remote
Tilstand Ny

Generell info

ADRESSE:
Sandviksveien 184
1337 Sandvika
(En del av Sandvika Storsenter - Inforama-delen)

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Sandvika Storsenter i Bærum, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost, telefnnummer fungerer ikke. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sandvika. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet.

Se gjerne også våre øvrige annonser.

Sandviksveien 184, 1337 Sandvika

Annonseinformasjon

FINN-kode 215904432
Sist endret 22. jul. 2021 16:19

Rapporter annonse