Smarte ting for deg og din katt!

Til salgs
Her presenterer vi to smart ting for katten din, men som også er til hjelp for deg som eier.
- For eksempel kan det i mange tilfeller være kjekt å ha hendene fri, samtidig som du kan bære med deg katten din enten du er på tur eller på vei til en sjekk hos dyrlegen. Sjekk ut denne kjekke ryggsekken som erstatter den tradisjonelle kattekassen. Den har mange kjekke detaljer, noe du kan lese mer om på nettsiden vår. Den kan bestilles i fargene rosa eller grå.
-Som katteeier er du nok kjent med problematikken om at katten drar med seg sand utover gulvet etter å ha gjort sitt på kattedoen. Med denne doble matten vi viser her eliminerer du dette problemet. Med små hull på toppen faller sand fra potene gjennom og gjør det enkelt å helle sanden tilbake i kassen eller i søpla. Den er laget i et lett skummateriale og er vanntett, myk og komfortabel. Du finner Flere detaljer på nettsiden vår.
Les mer og bestill på https://www.finneriet.no/
Følg oss også på Facebook og Instagram: @finneriet
Tilstand Ny

Generell info

Gjenbruk er både smart og kult! I nettbutikken Finneriet.no finner du godt utvalg av pent brukte varer, men også nye ting - og det i mange kategorier. Vi bestreber å finne både morsomme, nyttige og kuriøse ting for hjem og kanskje til kontoret? Trenger du gaveidé, liker du lopper, eller er du en samler kan det lønne seg å ta en tur innom oss jevnlig.
Send oss gjerne en melding om du lurer på noe eller har forespørsler!
Nettbutikken er åpen hele tiden og vi svarer så fort som mulig!

3619 Skollenborg

Annonseinformasjon

FINN-kode 215673678
Sist endret 15. sep. 2021 15:59

Rapporter annonse