PS4 1TB

Til salgs
2 793 kr
OBS! denne varen befinner seg hos Elkjøp Halden, må hentes her, eller kan sendes mot forhåndsbetaling og 150,- i frakt.

NB! Denne blir levert uten håndkontrollere.

Varekode: 310567

PlayStation 4 Slim underholdningssystem kommer i en mindre og lettere innpakning som ikke sløser med verdifull plass i et moderne hjem. PS4 er også mer energieffektiv, med et redusert strømforbruk på nesten 1/3 i forhold til tidligere modeller. PS4-systemet retter seg mot spilleren og sørger for at du får de aller beste spillene og den heftigste spillopplevelsen. Konsollen gir deg dynamisk tilkoblet gaming med kraftig grafikk og hastighet, smart personlig innhold, integrerte sosiale funksjoner og nyskapende funksjoner for sekundærskjerm.

Kraftige komponenter: PS4-konsollen er bygget rundt en kraftig chip som inneholder åtte x86-64-kjerner og den aller siste 1.84 TFLOPS grafikkprosessoren med 8 GB lynrask GDDR5 systemminne. Andre funksjoner du får er Wi-FI-ac og USB 3.0-porter samt Bluetooth 4.0 for enkel filoverføring.

HDR-støtte: Takket være utvidet dynamisk område kan brukere med TV med HDR-funksjon oppleve dypere kontraster, mer levende farger og mer realistiske omgivelser for skytespill og andre spilltyper.

Skreddersydd dine behov: PS4 leverer personlig innhold – håndplukket for nettopp deg. På hovedskjermen vil du se oppdateringer over egne seire, og du kan se venner spille via Spectate-modus. Velg om du ønsker å motta informasjon om anbefalte produkter. Basert på dine valg vil PS4 lære seg ditt brukermønster og foreslå spill du garantert vil like.

Klar til bruk: PS4 gjør det mulig å laste ned og oppdatere spill i bakgrunnen, selv i stand-by-modus. Tiden da du måtte vente på lange spilloppdateringer er nå forbi. PlayGo gjør at resten av spillet lastes ned i bakgrunnen mens du spiller.

1 TB lagringsplass: Med en harddisk på 1 TB har du rikelig med plass til å lagre underholdningsinnhold som spill, musikk, bilder og video.

DualShock 4-kontroller: Ta kontroll over handlingen, lev deg inn i spillet og prøv funksjoner du ikke har opplevd før. I tillegg til forbedrede og mer presise analoge spaker og innebygde bevegelsessensorer, kommer også DUALSHOCK4 med touch-funksjon og den innovative SHARE-knappen. Og med en ekstra kontroll i esken er du og en venn umiddelbart klar for en skikkelig gaming-konkurranse.

Del: Del dine episke seire med kun et knappetrykk. Du trenger bare trykke på "SHARE"-knappen på kontrollen, se gjennom de siste minuttene av spillet, tagge/merke det og gå tilbake til spillet - videoen lastes opp samtidig som du spiller. PS4-konsollen forbedrer de sosiale funksjonene ved å la deg sende ut og dele gameplay i sanntid.

Inkludert tilbehør:
- Strømledning
Type Playstation
Tilstand Brukt

Generell info

Full garanti og reklamasjon
varen kan hentes i butikken vår i Halden eller sendes mot frakttillegg på 150,-

Walkersgate 8 c, 1771 Halden

Annonseinformasjon

FINN-kode 215504916
Sist endret 19. apr. 2021 09:36

Rapporter annonse