Kampanjepris: Husqvarna rider 214C

Til salgs
34 999 kr
*Førpris: 39999,-
*Les mer under "kjøp her" knappen.
*Kampanjen varer til 30 juni

Effektiv Rider med 94 cm Combi klippeaggregat, som gir førsteklasses BioClip® og bakutkast. Egnet for huseiere og grunneiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, overlegen manøvrerbarhet og en hyggelig tur. Det leddstyrte styresystemet og frontmonterte klippeaggregatet betyr intuitiv betjening, utmerket tilgjengelighet for klipping og god oversikt over arbeidsområdet. Pedalstyrt hydrostatisk overføring, lett tilgjengelige kontroller og automatisk knivinngrep, gjør klippingen til en lek. Klippeaggregatet kan lett vippes opp i servicestilling for enkel rengjøring etter klipping. Denne Rideren kan gjøre så mye mer enn å klippe plenen din. Takket være ekstrautstyr som snøblad, tilhenger, moserive og spreder, kan den vedlikeholde hagen din hele året.
Tilstand Ny

Generell info

Handle hos oss uten fysisk oppmøte?

Send oss en e-post, og vi legger til rette for betaling via faktura eller nettbank. Vi kan også gi deg en pris på levering. Ellers er du velkommen til å hente varen din i butikken.

* Videoen og bilder av produkter i bruk er ment som en illustrasjoner. Produktene som vises kan vike fra det annonserte produktet.

Ringeriksveien 158, 1339 Vøyenenga

Annonseinformasjon

FINN-kode 214543619
Sist endret 11. apr. 2021 12:55

Rapporter annonse