SPAR KR. 3000,-! Sony 65" A85 4K UHD OLED smart-TV KD65A85

Til salgs
16 990 kr
Opplev moderne hjemmeunderholdning full av kontrast og detaljerte rike farger med Sony 65" A85 4K UHD OLED smart-TV. TV-en kan skilte med 4K UHD-bildekvalitet, Dolby Atmos og Vision-kvalitet, samt Acoustic Surface Audio-teknologi som gjør hele skjermen til din høyttaler. Android-TV-en er kompatibel med Google Assistant og Alexa slik at du raskt kan søke opp innhold, og i tillegg til TV-en, kan du også stemmestyre andre smartenheter i boligen din. Det superslanke og elegante designet passer godt til moderne interiør.

OLED
OLED, forkortelse for Organic Light Emitting Diodes, er en teknologi hvor organiske halvledere brukes for å lage tynne lysemitterende paneler. Når strøm kobles til vil sterkt lys avgis, og fordi OLED-panel utstråler lys, kreves det ikke bakbelysning. Som et resultat kan man utvikle slankere og mer fleksible skjermer som er mer energieffektive enn LCD-paneler.

4K Processor X1 Ultimate
Den kraftige prosessoren 4K Processor X1 Ultimate sikrer realistiske seeropplevelser og en følelse av at du tar del i handlingen. Den gjengir hundrevis av skjermobjekter i super oppløsning, og ved hjelp av presis kartlegging av farger, forbedrer den fargegjengivelse og kontrast for overlegen bildeklarhet.

Acoustic Surface Audio
Til forskjell fra de fleste andre TV-er med TV-høyttalere, sørger Acoustic Surface Audio-teknologi for at lyd kommer fra hele skjermen for fengende seeropplevelser og et harmonisk samarbeid mellom lyd og bilde. Videre kan stativet roteres 180 slik at det vil heves og du enkelt kan se lydplanken din.

Triluminos-skjerm
Nyt fantastisk lysstyrke og naturlige farger fra en brede palett for en presis gjengivelse av alle fargetoner på hver og én av de over 8 millioner selvlysende pikslene.

4K X-Reality PRO
TV-en leverer forbedrede skarpe bilder med 4K X-Reality PRO bildeprosessering som analyserer, oppskalerer og forbedrer hver eneste piksel på skjermen. Dermed kan du se selv den minste detalj i utsøkt 4K UHD-kvalitet.

4K HDR (High Dynamic Range)
HDR-teknologi gjør mørke områder av bildet mørkere, samtidig som lyse områder vil se lysere ut. Resultatet? Et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser som gjør at TV-opplevelsen føles mer ekte.

Dolby bilde og lyd
Få kinoopplevelser på hjemmebane med Dolby Vision og Dolby Atmos. Dolby Vision sikrer autentiske og levende farger som gir liv til ethvert innhold, og takket være Dolby Atmos, får du en lydkvalitet som får deg til å føle deg omgitt av lyd slik at du kommer tettere på handlingen.

Android TV
På denne smart TV-en fra Sony kan du få fremvist alt av innhold fra smarttelefonen din, fra apper til filmer. Ha det gøy med Google Play, Google Cast og YouTube.

Stemmestyring
Bruk mindre tid på å lete frem innhold og få mer tid til å se TV med stemmesøks- og stemmestyringsfunksjonen til denne Sony Android TV-en. Finn alt av underholdning og se filmer, TV-serier på strømmetjenester eller bruk Google-søk for å finne anbefalinger om de beste filmene, eller en romantisk komedie for en koselig hjemmekveld.
Tilstand Brukt

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1712 Grålum

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 214065891
Sist endret 21. okt. 2021 10:47

Rapporter annonse