Gjenbrud tar imot alle brudekjoler!

Til salgs
250 kr
*vi kjøper ikke kjoler, vi videreformidler salg.

Gjenbrud videreformidler salg av brukte brudekjoler, og mener brudekjoler fortjener flere sjanser til å skinne! Det er bra for budsjettet og miljøet.

Du leverer kjolen din til meg, jeg gjør jobben med å få den solgt, mot et servicehonorar på 250,-! Erfaring tilsier at bruder heller vil dra til ett sted og prøve flere kjoler, så sjansen øker for at du får solgt din brukte brudekjole når den henger i en salong sammen med flere andre.

Gjenbrud ønsker å tilby brudekjoler i et mangfold av stiler, størrelser, og priser og tar i utgangspunktet imot alle slags brudekjoler, forutsatt at de er hele og rene. Dersom kjolene har små kosmetiske feil som kan overses eller repareres, vurderer vi også dem.

Ved salg tar Gjenbrud 25 % (minimum 500,-) av salgssummen i provisjon. (Det er enklere å få et par tusen for en enkel kjole når potensielle kjøpere kan komme og prøve den i salong).

Vi kan vurdere å ta imot kjoler som ikke er renset, men tar ikke ansvar for mislykket rensing, og selger dekker selv utgiftene.


Vil du selge brudekjolen din hos Gjenbrud? Ta kontakt!
Tilstand Brukt

Generell info

Gjenbrud er åpen etter avtale, send melding!

Kroerveien 26, 1540 Vestby

Annonseinformasjon

FINN-kode 213111516
Sist endret 30. mar. 2021 22:25

Rapporter annonse