4G kamera med bilde på mobilen UltraHD

Til salgs
2 190 kr
Godt utprøvde 4G overvåkningskameraer for norske forhold. Tåler kulde, snø, regnvær og sol. Brukervennlig app og sylskarpe bilder.

Ring 41457070 for en hyggelig prat.

www.kameraogsikkerhet.no

Utendørs 4G overvåkningskameraer med direkte overføring til mobil uansett hvor du er. Dette kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser.

Med disse kameraene koblet til 4G mobilnettet kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraet kan varsle om bevegelse ved og sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak.


*Support og bruksanvisning på Norsk*
Jeg har fri support på alle mine kameraer på telefon og sms/melding på finn.no. Jeg sender også med bruksanvisning på Norsk som gir en enkel innføring i installasjon av app og kamera, samt bruk av appen. Siden kameraene er enkle å installere, og bruksanvisningen er grundig med bilder, og enkel og forstå, klarer de fleste seg på egen hånd, men jeg er gjerne behjelpelig hvis det skulle være ønskelig.

*Opptak av video*
Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 64Gb minnekort kan du spille inn ca. 3 dager kontinuelig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb.

*Bevegelsessensor*
Kameraet er utstyrt med bevegelsessensor som gjør at man kan ta opptak og få varsel i appen ved bevegelse. Man kan justere følsomheten og hvor i bildet man får utløst opptak/varsel så man slipper problemer med busker og trær som beveger seg i vinden. Alt dette stilles enkelt inn i appen.


*Nattbilder*
Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) det sender ut om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. I mørket ser man ca. 50 meter med dette kameraet.

*App*
For å se bilder og opptak fra kameraet brukes en app. Denne er tilgjengelig for A pple og Android telefoner og nettbrett. Appen heter CamHipro, og det er gratis å laste den ned, og bruke den. Den er brukervennlig og stabil, og har alle funksjoner man trenger.

Det blir sendt med krympestrømpe for å sikre vanntett forbindelse mellom strømforsyning og ledning til strømforsyning. Kameraet er testet av meg over tid og er stabilt, brukervennlig, og solid nok for bruk ute i vær og vind, også på kysten der sjøsprøyt og salttåke kan være et problem.

*Strøm*
Kameraet bruker 12V strøm, og det følger med et strømadapter for 220V. Målt strømforbruk 2-4W avhengig av om IR nattlys har vært av eller på. Det er ca. 1 meter ledning fra stikkontakt. Kameraet egner seg til bruk direkte koblet til 12V på solstrøm, bilstrøm, båtstrøm eller annen 12V kilde.

*Oppløsning*
Oppløsningen er 5 Megapixel med lyssterk Sony billedbrikke. Det tilsvarer oppløsningen på en moderne flatskjerm TV og gir utrolig skarpe bilder både natt og dag. Det er 4x digital zoom på kameraene i tillegg til den optiske på PTZ kameraene så man kan se detaljerte bilder selv på lang avstand.

*Byggekvalitet*
Kameraene er laget i solid formstøpt aluminium.. Det er skrudd sammen med kraftige silikonpakninger for maksimal tetthet, og lednings gjennomføringen er sikret med kraftig klempakning. Dette i tillegg til fuktsikring av strømledningen med krympestrømpe, gjør at kameraet tåler all slags vind og vær. Elektronikk og optikk er av god kvalitet som er laget for å vare lenge.

Kameraene jeg selger er testet i Norge i virkelige forhold. De er stabile, enkle i bruk og solide for bruk i Norge.

**4G UltraHD kamera 2190,- **

*5MP UltraHD oppløsning
*Strømforsyning for 220v
*30m. nattsyn
*Krympestrømpe for værsikring av kontakter
*Norsk bruksanvisning for kamera og app
*Gratis support på telefon
https://www.kameraogsikkerhet.no/hjem/23-camhi-4g-ultra-hd-overvakningskamera.html


** 4G PTZ 20x UltraHD kamera 4490- **

*5MP UltraHD 20x zoom kamera
*80m nattsyn
*Strømforsyning for 220v
*Krympestrømpe for værsikring av kontakter
*Norsk bruksanvisning for kamera og app
*Gratis support på telefon
https://www.kameraogsikkerhet.no/hjem/27-camhi-4g-ptz-ultrahd-5x-overvakningskamera.html


**4G PTZ UltraHD 5x zoom kamera 3490- **

*5MP UltraHD 5x zoom kamera
*80m nattsyn
*Strømforsyning for 220v
*Krympestrømpe for værsikring av kontakter
*Norsk bruksanvisning for kamera og app
*Gratis support på telefon
https://www.kameraogsikkerhet.no/hjem/35-camhi-4g-ptz-20x.html


**Utstyrspakke 449,-** Opptak**

*Minnekort på 64GB for opptak
*2 stk. Klistremerke skilt. Kameraovervåket område
*Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning
Tilstand Ny

Generell info

Kamera og Sikkerhet er spesialister på stabile overvåkingskameraer med sylskarpe bilder som kan vise bilde og opptak rett på mobil og nettbrett. Vi har modeller fra 790,- som har gode bilder og byggekvalitet som tåler vårt klima. Aller våre kameraer bruker appen "CamHipro" som er stabil og enkel å bruke og installere på Android og Apple telefoner og nettbrett.

Vi installerer også kameraer hos bedrifter og private.

Tårnvegen 20, 1929 Auli

Annonseinformasjon

FINN-kode 212872250
Sist endret 24. apr. 2021 09:56

Rapporter annonse